Verpleegkundige ZZP Parttime

Ouderenzorg
Deventer
7000
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Vind jij het als zzp Verpleegkundige fijn om verzekerd te zijn van een tijdelijke opdracht met urenomvang bij een mensgerichte opdrachtgever waar persoonlijke cliëntenzorg hoog in het vaandel staat? Wordt jij enthousiast over deze opdracht en voldoe jij aan de volgende voorwaarden: je bent een flexibel in te zetten Verpleegkundige, woonachtig in de omgeving van Deventer en bereid in de regio te werken en kijkt uit naar een uitdagende, nieuwe opdracht voor een tarief van €7000? Zoek dan niet verder, reageer slechts door een klik op één van de buttons. Wij hebben de perfecte opdracht voor jou!

Voor onze opdrachtgevers in de regio Overijssel en Gelderland zijn wij op zoek naar vakkundige, zorgzame niveau 4 en niveau 5/6 Verpleegkundigen die beschikken over een flinke dosis energie, aandacht voor de kwaliteit van zorg en overstijgende blik. Je taken zullen onder andere bestaan uit; het uitzetten, verlenen en monitoren van de verpleegkundige zorg, coördineren en uitvoeren van de dagelijkse zorgtaken, het voeren van gesprekken met familie van de cliënten, je bent een centraal aanspreekpunt, het begeleiden van het zorgteam bij het uitvoeren van complexe verpleegtechnische handelingen. Je kunt lezen en schrijven met de verschillende protocollen wijst collega’s op het naleven hiervan. Voor een periode van minimaal drie maanden word je een belangrijk onderdeel in het team. De cliënten, de familie van de cliënten en je zorgcollega’s kunnen op jou bouwen vanwege jouw enthousiaste, doortastende houding en de positieve effecten die jij hebt op de mensen om jou heen!

Als ZZP Verpleegkundige kom je op veel verschillende werklocaties en doe je in sneltreinvaart werkervaring op. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden: wat past bij jou en waar komen je kwaliteiten het beste tot zijn recht. Werk jij het liefst op een afdeling of in de wijk? Somatische- of dementiezorg? Wij zijn er voor jou! Wij bemiddelen Verpleegkundige op alle disciplines binnen de Ouderenzorg. Gedurende ons persoonlijke gesprek brengen wij jouw competenties verder in kaart. Op basis van jouw visie op zorg en jouw specialisaties zoeken wij voor jou de meest geschikte en uitdagende opdrachten.

Onze opdrachtgever heeft tal van woonzorg locaties in de gehele regio; Deventer, Apeldoorn, Arnhem en bijvoorbeeld Nijmegen. Onze opdrachtgevers streven de hoogste kwaliteit van zorg en bieden een veilige plek waar je jezelf mag zijn voor zowel de cliënten, familie van de cliënten als de zorgmedewerkers. Dit borgen zij door hun visie op zorg verlenen en door aanstellen van medewerkers en zorgprofessionals zoals Verpleegkundigen met het “zorg hart” op de juiste plek. De mens in alles wat zij doen wordt centraal gesteld en hierdoor vinden de Verpleegkundigen het een prettige werkplek.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Samen Professionals zit je als ZZP Verpleegkundige goed! Met meer dan 12 jaar aan deskundigheid is Samen Professionals hét bureau voor ZZP Verpleegkundigen en andere ZZP’ers. Wij informeren, adviseren én begeleiden jou gedurende jouw opdrachten, als ervaren ZZP’er dan wel als startende ondernemer. Je krijgt een vaste Recruiter en Account Adviseur toegewezen en bieden jou:

 • Parttime tijdelijk werk met vastgestelde urenomvang voor minimaal 3 maanden (met kans op verlenging)
 • Een all-in zzp tarief van €7000 zonder bemiddelingskosten en zonder administratiekosten
 • Losse diensten via een flexpool dan wel een vast aantal uren per week
 • Een maatwerk opdracht binnen de zorg
 • Onkostenvergoedingen en reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
 • Ontzorgen door het uitbesteden van facturatie

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Reageer snel! Wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan met Deniece Reid op 06-11453565 of mail naar deniece.reid@samenprofessionals.nl

Wat verwachten we van jou?

Jij bent de spil binnen een team! Als ZZP Verpleegkundige weet jij goed in te schatten welke zorg jij het beste kunt bieden binnen een zorginstelling. Je bent empathisch, stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de zorg en over het welbevinden van de cliënt en kan methodisch werken en zorgcollega’s hierin begeleiden. Je bent inventief, creatief en vindt het leuk om jouw ideeën in de praktijk uit te voeren. Je ziet in hoe belangrijk het is om ook de successen met je zorgcollega’s te delen en bovenal te vieren. Daarnaast beschik jij over:

 • Een Verpleegkundig diploma (niveau 4 of niveau 5)
 • BIG-registratie
 • Passie voor de algehele ouderenzorg
 • Rijbewijs en Eigen vervoer
 • Beschikbaar voor minimaal 3 maanden, minimaal 16-20 uur per week (meer mag altijd!)
 • Of staat open voor het deelnemen aan onze ZZP flexpool

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!