Verzorgende IG ZZP Parttime

Ouderenzorg
Deventer
6000
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wil jij als zelfstandige Verzorgende IG garantie hebben op voldoende opdrachten? Wil je werkzaam zijn bij een prettige opdrachtgever waar persoonlijke benadering en hartelijkheid centraal staat? Reageer dan snel want wij hebben de beste opdracht voor jou! Herken jij je in deze eigenschappen? Ik ben flexibel en beschikbaar, rijbewijs en eigen vervoer in het bezit, ben woonachtig in de regio Deventer en wordt enthousiast van een tarief van €6000? Kijk niet verder en solliciteer op deze opdracht!

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio rondom Deventer zijn wij op zoek naar positief ingestelde Verzorgende IG’ers die kwaliteit van zorg een warm hart toedragen. De werkzaamheden zullen bestaan uit; het verzorgen van cliënten, het verstrekken van medicatie, het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, het observeren en signaleren, het rapporteren en het borgen van protocollen. Ook maak je deel uit van het MDO. Voor een langere periode word je een belangrijk onderdeel van het team waarin je komt te werken. De bewoners en jouw collega’s kunnen op jou bouwen vanwege jouw aanpakkersmentaliteit!

Als ZZP Verzorgende IG kom je op de meest uiteenlopende woonzorglocaties en doe je zodoende werkervaring op. Als jouw partner gaan we op zoektocht naar de leukste opdrachten. We bespreken de mogelijkheden met elkaar en begeleiden je van opdracht naar opdracht. Ons uitgebreide netwerk binnen de algehele Gezondheidszorg opent deuren voor jou die door jou als onmogelijk werd geacht. Wij vragen hier niets voor, geen administratiekosten en/of bemiddelingskosten. Alleen jouw volledige energie en aandacht voor de cliënten! We kijken naar jouw competenties en kijken welke zorgafdeling het beste bij jou past: thuiszorg, somatiek, PG, revalidatie. Alles kan! Tijdens een uitgebreid intakegesprek leren wij elkaar beter kennen en begint de zoektocht naar de tofste opdrachten. Op basis van jouw wensen zorgen wij voor de perfecte match tussen jou en de opdrachtgever.

Voor onze opdrachtgevers in de regio Overijssel en Gelderland zijn wij op zoek naar ZZP VIG die blij worden van persoonsgerichte zorg. Rapporteren is uiteraard belangrijk, alleen oprechte aandacht voor de cliënten en de familie van de cliënten is het uitgangspunt. Voor je zorgcollega’s ben je er, dit betekent een luisterend oor, coachend, geduldig en sociaal. Wees jezelf, dit is een belangrijke voorwaarde. Deze mensgerichte competenties zien wij als hele belangrijke vaardigheden en juist deze ZZP Verzorgende IG voegen wij graag toe aan ons team!

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Samen Professionals zit je als ZZP Verzorgende IG bij het juiste adres! Wij zorgen dat je goed zit: een vast contactpunt, de leukste opdrachten op de meest aantrekkelijke plekken. Met meer dan 12 jaar aan expertise is Samen Professionals hét bureau voor ZZP’ers. Wij informeren, adviseren én begeleiden jou van begin tot eind gedurende jouw opdracht. Wij volgen jouw ontwikkeling op de voet en helpen jou met je vragen. Of je nou veel of weinig ervaring hebt, theoretisch of praktisch geschoold bent, veel uren of tijdelijk in mindere mate beschikbaar bent bij ons zul je heel snel thuis voelen. Naast namelijk de persoonlijke begeleiding van een vaste Recruiter en Adviseur, bieden wij jou:

 • Tijdelijke inzet met vastgestelde urenomvang voor minimaal 3 maanden (met kans op verlenging)
 • Een all-in zzp tarief van €6000 zonder bemiddelingskosten en zonder administratiekosten
 • Losse diensten via een flexpool dan wel een vast aantal uren per week
 • Een parttime maatwerk opdracht binnen de zorg
 • Onkostenvergoedingen en reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
 • Ontzorgen door het uitbesteden van facturatie
 • Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Reageer snel! Wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan met Deniece Reid op 06-11453565 of mail naar deniece.reid@samenprofessionals.nl

Wat verwachten we van jou?

Jij maakt als VIG iedere dag het verschil! Als zelfstandige Verzorgende IG weet jij als geen ander hoe je het beste de hoogste mogelijke zorg kunt bieden aan de cliënten. Ook hoe je jouw diensten het beste kunt inzetten in de ondersteuning binnen een instelling, zowel intra- als extramuraal. Je observeert en monitort en trekt aan de bel waar nodig en bent proactief. Je bent een warm mens en weet op de juiste manier benadering te maken naar familieleden en mantelzorgers van de cliënten. Je werkt diskreet en biedt een luisterend oor wanneer bewoners en collega’s hier behoefte aan hebben. Uiteraard beschik je ook over de volgende vaardigheden:

 • Een Verzorgende IG diploma niveau 3+
 • Passie voor de algehele ouderenzorg
 • Je bent mobiel en in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer
 • Beschikbaar voor minimaal 3 maanden, minimaal 16-20 uur per week (meer mag altijd!)
 • Of staat open voor het deelnemen aan onze ZZP flexpool

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!