Fysiotherapeut parttime

Huisartsenzorg
Almere
3690
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Bijna klaar met je opleiding Fysiotherapie en nog lang niet uitgeleerd? Wij begrijpen dat! Bij Samen Professionals krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Wil jij richting de geriatrische kant, of liever aan de slag als oncologie fysiotherapeut? Waar je voorkeur ook ligt, we helpen je erbij deze plek te bemachtigen. En je ontwikkelt je ook nog eens als een speer, bovendien.

Onder de rook van Amsterdam werken wij samen met grote fysiotherapiepraktijken. Als je net bent afgestudeerd is het hartstikke verleidelijk om lekker te blijven plakken op je stage. Maar dan komt ‘ie weer… Dat stemmetje.

”Zou er nog meer zijn? Zou ik al ergens richting mijn specialisme kunnen werken? Is dit het nu, wil ik dit nu wel echt?”

Hartstikke logisch als je net uit de schoolbanken komt. Naast wat stage ervaring is er natuurlijk nog véél meer te ontdekken en wij helpen je daar graag bij. Ontdek welk specialisme, welke praktijk én welke collega’s het allerbest bij je passen met behulp van ons kickstart programma. Jij krijgt de kans om verschillende locaties te ontdekken. En ontdek je waar jouw hartje sneller van gaat tikken.

Voor jouw beeld even ’n greep uit de specialismen waar jij je pijlen op kunt richten:
✔️ Sportfysiotherapie of inspanningsfysioloog
✔️ Manuele fysiotherapie
✔️ Oedeemfysiotherapie
✔️ Longfysiotherapie
✔️ Oncologie fysiotherapie
✔️ Bekken fysiotherapie

Wat is jouw favoriet? Laat het meteen weten door een appje te sturen naar Imad (ik ben recruiter!). Dat mag naar 06 11 35 99 27. Dan check ik meteen voor je of er nog ruimte is binnen jouw favoriete specialisme!

Oh, en voordat je nu in je telefoon kruipt ook nog even dit. Wist je dat we óók op intellectueel vlak helpen bij jouw ontwikkeling? Vervolgopleidingen, specialismes, of specifieke modules: wat je ook wilt leren, bij Samen Professionals kan het. Meedenken over jouw ontwikkelplan is ons werk, dus schroom niet en druk op ”verzenden” 😉

Wat hebben we jou te bieden?

 • Ontzettend veel mogelijkheden, waaronder jezelf verder ontwikkelen met eventueel een vervolgopleiding
 • Continue begeleiding tijdens jouw ontwikkelproces
 • Eén aanspreekpunt die jou in contact kan brengen met álle verschillende specialistische locaties in de regio
 • Afwisseling, uitdaging en heel veel leermomenten
 • Een parttime (16-34 uur) contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast!

En last but not least:

 • Alle andere voordelen van een vaste baan: vast aantal contracturen, pensioenopbouw, ORT, reiskostenvergoeding… Niet het áller belangrijkste, wel mooi meegenomen!

Wat verwachten we van jou?

Natúúrlijk is een gezonde dosis passie voor je vak heel belangrijk. Daarnaast verschillen competenties natuurlijk per specialisme, maar over all is het wel belangrijk dat jij:

 • In je vierde jaar zit van je Bachelor Fysiotherapie, of je hebt ‘m al in the pocket
 • Je bent innovatief en ondernemend ingesteld
 • Je hebt ambitie om nu of in de toekomst verder te leren óf …
 • Je hebt al een specialisatie (Masteropleiding) gedaan
 • Je vindt het leuk om zoveel mogelijk van de locatie en cliënten te leren kennen, dus je bent verschillende diensten beschikbaar
 • Je wilt je multidisciplinair ontwikkelen

Over Samen Professionals

De wereld van de Fysiotherapie is aan interessante ontwikkelingen onderhevig. De zorgvraag verschuift en zal dat blijven doen: mensen worden ouder maar willen graag zelfredzaam blijven. Dat vraagt een lerende houding van fysiotherapeuten. Samen Professionals helpt al meer dan 10 jaar fysiotherapeuten die zichzelf willen ontwikkelen. En met succes! Pas jij ook bij deze ambitieuze club?

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!