Parttime HBO Kwaliteitsverpleegkundige

Ouderenzorg
Utrecht
3000
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij werkzaam als HBO Verpleegkundige en ben jij gedreven om de kwaliteit binnen jouw afdeling te optimaliseren? Jij hebt als HBO Kwaliteitsverpleegkundige een scherpe blik op kwaliteitsissues binnen de zorg en weet je team te motiveren en ontwikkelingen van je medewerkers goed in kaart te brengen. Daarnaast ga je wekelijks het gesprek aan met collega’s uit andere disciplines. Ook ben je op de hoogte van de protocollen en procedures binnen de organisatie en weet deze te optimaliseren. En niet te vergeten ben jij op zoek naar vast werk in regio Utrecht!

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals is hét detacheringsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van parttime HBO Kwaliteitsverpleegkundigen in de zorg. Hierbij vormen jouw wensen en persoonlijke voorkeuren het uitgangspunt voor onze dienstverlening. Om inzichtelijk te krijgen wat jouw wensen en behoeften zijn krijg je een uitgebreid gesprek met een recruiter zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best passende banen in de zorg. Wij werken met een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor jij altijd een ruime keuze in passende en interessante functies krijgt. Daarnaast bieden wij:

  • Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt tijdens sollicitatiegesprekken en jou begeleidt tijdens de uitvoering op de werkplek
  • Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional
  • Een goede pensioensregeling (bij StiPP)
  • Een goede reiskostenvergoeding volgens de CAO van de VV&T
  • Een marktconform salaris volgens functieschaal 55 van de CAO VV&T

Wat verwachten we van jou?

Om in aanmerking te komen voor de parttime functie van HBO Kwaliteitsverpleegkundige dan voldoe jij aan de volgende criteria:

  • Je hebt je HBO verpleegkundige diploma afgerond
  • Hebt vanuit het werkveld ruime ervaring met de doelgroep PG
  • Bent minimaal 24 uur per week beschikbaar
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!