Parttime betaalde opleiding MBO Verpleegkundige

Ouderenzorg
Utrecht
2405
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een gedreven Verzorgende IG en heb jij de ambitie om parttime of fulltime als Verpleegkundige aan de slag te gaan in regio Utrecht? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Samen Professionals biedt jou de kans om een betaalde (ja, dit lees je goed!) opleiding te volgen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij op een passende werkplek terecht komt die aansluit op jouw wensen en ambities.

Tijdens dit opleidingstraject breidt jij je kennis uit met alle aspecten van het vak als Verpleegkundige. Zo ga jij zelf aan de slag met de ondersteuningsplannen van de bewoners en voeg je meer verpleegtechnische handelingen toe aan jouw portfolio. Daarnaast houdt je je o.a. bezig met het betrekken van familie en naasten bij de zorg van de bewoners.

Nieuwsgierig naar deze mogelijkheid binnen de intramurale of extramurale zorg? Solliciteer dan nu!

Wat hebben we jou te bieden?

Wij kennen de zorg als geen ander! We zijn dan ook benieuwd naar jouw drijfveren, passies en ambities, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor deze functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als zorgprofessional door onze opleidingscoördinator. Zo halen we het maximale uit jouw carrière.

Zo kun je bij ons rekenen op:

  • Een salaris tussen de €2.007,97 en €2.762,34 (conform CAO VVT) excl. ORT
  • Een geheel betaalde BBL opleiding Verpleegkunde inclusief boekengeld
  • Een contract met een vast aantal uren (parttime of fulltime)
  • Volledige reiskostenvergoeding

Wat verwachten we van jou?

Dit opleidingstraject met een duur van +- twee jaar bestaat wekelijks uit één schooldag en (minimaal) drie werkdagen. Het is dan ook belangrijk dat jij verantwoordelijkheid kunt dragen voor jouw eigen studievoortgang en ontzettend gemotiveerd bent. Daarnaast ben jij:

  • In het bezit van een afgerond MBO Verzorgende IG diploma
  • Bevoegd en bekwaam om verpleegtechnische handelingen te verrichten
  • Beschikbaar vanaf 32 uur per week
  • In het bezit van een rijbewijs B
  • In staat om een geldig VOG te overhandigen

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!