Verzorgende IG specialisatie parttime 24 – 32 uur

Ouderenzorg
Den Haag
3400
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als ervarende verzorgende IG op zoek naar een nieuwe uitdaging (specialisatie)? Of ben je net afgestudeerd als verzorgende IG en wil jij je graag laten specialiseren? Lees dan gauw verder!

Omdat zelfontwikkeling bij Samen Professionals centraal staat bieden wij verschillende opleidingen aan (BBL-traject). Zie hieronder!

De opleiding Gespecialiseerde Palliatieve Zorg. Heb jij affiniteit met palliatieve zorg en zou je graag daar je specialisatie in willen doen?

Merk je heel erg dat jij het beste tot je recht komt op de afdeling somatiek en wil je je graag verder verdiepen in deze doelgroep, dan bieden wij de specialisatie Verzorgende Somatiek aan!

Merk je juist dat de doelgroep Psychogetriatrie jou interesse heeft, dan kan je de specialisatie Verzorgende Psychogeriatrische volgen bij ons.

Het begeleiden en trainen van leerlingen en/of collega’s op de werkvloer, klikt dat voor jou als een nieuwe uitdaging? De cursus werkbegeleiding bestaat uit een korte training waarin jij opgeleid wordt tot werkbegeleider.

Verder zou je je kunnen specialiseren als Verzorgende Geriatrische Revalidatiezorg.

Last but not least…wil je graag als EVV’er aan de slag? Spreekt het coördineren en het leidinggeven jou aan? Wellicht dat het EVV-traject wat voor jou is!

Natuurlijk sluit je de specialisatie af met een diploma/certificaat!

Spreekt een van deze specialisaties jou aan? Wil je je graag verder ontwikkelen als verzorgende IG’er? Aarzel dan niet en druk op het knopje verzenden (solliciteer)! Dan zal ik binnen enkele werkdagen contact met je opnemen. Voor vragen of onduidelijkheden ben ik te bereiken op het volgende nummer: 06-11025771

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitgebreid gesprek met een Recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best passende banen in de zorg;
 • Een tijdelijk contract van 10 maanden met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional;
 • Salariëring volgens de CAO VVT schaal
 • Een goede pensioensregeling (bij StiPP);
 • Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
 • Een opleidingsbudget, waardoor je verschillende trainingen en cursussen kan volgen.

Wat verwachten we van jou?

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je bent in het bezit van een Verzorgende IG diploma;
 • Je woont in Gemeente Den Haag of omstreeks;
 • Je bent 16 – 32 uur per week inzetbaar (parttime/fulltime).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!