Account Adviseur Woningcorporaties

Corporate
Eindhoven
3000
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Jij bent een onmisbare schakel om onze dienstverlening uit te breiden en onderhouden binnen de regio Zuid (Limburg, Gelderland en Brabant) Je komt terecht in een team waar voor jou nog genoeg kansen liggen. Je werkt nauw samen met onze Recruitment Consultants die jou voorzien van de kwalitatief beste en leukste kandidaten.
Opbouwen (sales) en de business verder uitbouwen (relatie), zelfstandig je "eigen" toko draaien, dat is waar jij met jouw creatieve ondernemerschap energie van krijgt!
Hierin krijg jij alle vrijheid om deze functie te vervullen. Aan jou de taak om lekker de deur uit te gaan om zowel onze bestaande opdrachtgevers te bedienen als new business te genereren. Jij zit aan tafel met verschillende gesprekspartners. Elk met hun persoonlijke wens, karakter en niveau. Dat is voor jou geen probleem! Jij past jezelf moeiteloos aan. Het maken van mooie en langdurige verbintenissen geeft jou elke dag nieuwe, frisse energie.

Je komt aan op kantoor in Eindhoven of Breda. Pak gerust koffie en wat fruit om de dag goed te beginnen. Je werkt in een gezellig team en gedreven collega’s. Samen lukt het; en die successen worden regelmatig gevierd!

Wat hebben we jou te bieden?

• Jij verdient een goed salaris tussen € 2.500,- tot € 3.500,-
• Mooie bonusregeling waar jij je bankrekening goed mee kan ‘spekken’;
• Een fulltime baan, met een contract voor bepaalde tijd;
• Onbeperkt verlof, bij Samen Professionals kennen we een flexibele verlofregeling, zo kan jij je werk en privé optimaal in balans houden;
• Prima overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop, leaseauto, pensioenregeling etc;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feesten. De herinnering blijft;
• Een fantastische werkplek bij een snelgroeiend, jong & ambitieus bedrijf.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over HBO- werk- en denkniveau;
• Jij hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring binnen sales of arbeidsbemiddeling;
• Jij bent een netwerker en verbinder, ondernemend, maakt makkelijk contact, bent creatief, leergierig, een doorzetter met een lange adem én gericht op groei;
• Jij hebt ervaring met koude acquisitie en deinst nergens voor terug;
• Jij bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar;
• … En jij staat in de startblokken om de unieke Samen Professionals-onboarding te ervaren.

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!