Verzorgende IG, Nachtdiensten, Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
2937
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime uitdaging in de ouderenzorg en wil jij graag de nachtdiensten werken in de regio van Arnhem? Kom jij het verschil maken? Lees dan snel verder, wellicht is dit de baan voor jou die past als een jas!

Je gaat aan de slag voor minimaal 16 uur per week, meer is zeker mogelijk! Je werkt de nachtdiensten op de PG en/of somatische afdeling van de zorginstelling. De afdelingen zijn kleinschalig en voor ouderen die door fysieke en/of mentale achteruitgang niet meer zelfstandig kunnen wonen. Als verzorgende IG verricht je onder andere verpleegtechnische handelingen, zoals injecteren of het inbrengen van een katheter. Ook voer je huishoudelijke taken uit en onderhoud je interne contacten en externe contacten.

Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 0616314833, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

•Een contract met vaste uren (aantal uren in overleg) voor bepaalde tijd, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
•Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
•Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
•Salaris volgens de CAO VVT, ORT en jaarbonus
•Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
•Opleidingsbudget, trainingen en cursussen
•Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:
•In het bezit bent van een verzorgende IG diploma
•Sterk in je schoenen staat
•In het bezit bent van een VOG (of bereid deze aan te vragen)
•In de buurt woont van Arnhem, Ede of Wageningen
•Minimaal 16 uur beschikbaar bent en nachtdiensten wilt werken

Over Samen Professionals

De Aethon groep bestaat uit: Aethon, Samen Professionals en SVOZ. De focus ligt bij de sectoren zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de kinderopvang.

Aethon zendt studerende talenten uit aan opdrachtgevers op flexibele basis. Zo worden de studenten voorbereid op de praktijk en creëren we een meer duurzame arbeidsmarkt. Samen Professionals detacheert starters en professionals om ze te voorzien van verschillende, uitdagende opdrachten. SVOZ is er voor eventuele trainingen en opleidingen binnen de zorg.

Op deze manier begeleiden we talenten bij de start van hun carrière. Kunnen professionals zich verder ontwikkelen en krijgen de opdrachtgevers vernieuwing en flexibiliteit binnen hun organisatie. Dat is de win-win waar wij voor gaan!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!