Open sollicitatie verzorgende verpleegkundige

Ouderenzorg
Den Haag
3500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Werken met je hoofd en hart. In de VVT geef je één van de meest kwetsbare doelgroepen de aandacht die zij verdienen. Werken in de ouderenzorg is betekenisvol waarbij jij elke dag het verschil maakt. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als verzorgende of verpleegkundige? Lees dan gauw verder!

Werken in de ouderenzorg als verpleegkundige of verzorgende en een opleidingsbudget ontvangen waardoor je altijd de mogelijkheid hebt om verschillende cursussen/opleidingen te volgen? Bij Samen Professionals krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om te groeien als individu, hetgeen wat bij ons centraal staat! Wij werken samen met een groot netwerk van zorginstellingen, waardoor er altijd wel een plek is die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Door te vragen en aandachtig te luisteren naar jouw wensen verbinden wij jou aan vacatures die helemaal bij jou passen. Weet jij nog niet waar jij het beste tot je recht komt. Ook dat is geen probleem! Aan de hand van een vrijblijvende gesprek met een kopje koffie kijken we graag wat we voor je kunnen betekenen!

Meedenken over jouw ontwikkelplan is ons werk, dus aarzel niet en druk op ”verzenden” 😉

Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Je kan mij altijd bellen of een berichtje sturen. Dat mag naar 06-11025771.

Wat hebben we jou te bieden?

Wat hebben we jou te bieden?
• Een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor jij altijd een ruime keuze in passende en interessante functies krijgt;
• Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt tijdens sollicitatiegesprekken en jou begeleidt tijdens de uitvoering op de werkplek;
• Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional;
• Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Een goede pensioensregeling (bij StiPP);
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
• Een opleidingsbudget, waardoor je verschillende trainingen en cursussen kan volgen;
• Een marktconform salaris volgens jouw functieschaal van de CAO VVT.

Wat verwachten we van jou?

Jij bruist van het enthousiasme wanneer je zorg aan het leveren bent. Je houdt ervan om te leren en je wordt graag uitgedaagd in je werkzaamheden. Graag zet jij dat stapje extra om als team verder te groeien.

• Het diploma verpleegkundige of het diploma verzorgende;
• Je woont in regio Den Haag of omstreeks;
• Je bent minimaal inzetbaar voor 20 uur per week (parttime/fulltime).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!