Recruitment Consultant Zorg

Corporate
Amsterdam
2500-3250
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

De zorg is een onmisbare branche waar de grootste helden werkzaam zijn. Als Recruitment Consultant zorg werk je met deze onmisbare en belangrijke doelgroep en help je hen bij het maken van keuzes in hun carrière. In deze functie kun jij het verschil maken op het gebied van werkgeluk en zekerheid. Het searchen van zorghelden, zorgen voor de juiste match in samenwerking met jouw Account Adviseur én zo een bijdrage leveren aan de zorg. Klinkt dat als muziek in je oren? Klik dan op die grote rode knop en solliciteer!

Oké.. en hoe ziet dat er dan uit?
Yes! Je hebt net telefonisch contact gehad met een kandidaat en dit was erg positief! Het eerste kennismakingsgesprek is ingepland. Tijdens dit gesprek luister jij goed naar de wensen en ambities van de zorgprofessional. Dit is de eerste stap naar het opbouwen van een langdurige relatie. Naast de werving van zorgprofessionals ben je als Recruitment Consultant ook verantwoordelijk voor het hele recruitmentproces van A tot Z. Na de uiteindelijke plaatsing van een professional bij een opdrachtgever stopt het voor jou niet. De hele samenwerking ben jij in beeld om de kandidaat zo goed mogelijk te begeleiden. Het binden het boeien van professionals zie jij als een grote uitdaging!

Vestiging Amsterdam
Je komt te werken op kantoor in Amsterdam met gedreven en gezellige collega’s. Start de week met een kop koffie en wat fruit. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker ook tijd voor een dolletje tussendoor. Samenwerken staat bij ons centraal. Samen lukt het! Pak gerust een borrel op vrijdag en klets gezellig even met je collega’s. Sluit de week goed af zodat je er maandag weer vol tegenaan kan!

Wat hebben we jou te bieden?

• Jij krijgt een goed salaris tussen de € 2.500,- tot € 3.250,- want jij bent dit waard;
• Jij krijgt een bonusregeling waar jij je bankrekening goed mee kan ‘spekken’;
• Jij krijgt een fulltime baan, met een contract voor bepaalde tijd;
• Onbeperkt verlof, bij Samen Professionals kennen we een flexibele verlofregeling, want wij begrijpen dat je een leven naast werk hebt;
• Prima overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop, pensioenregeling etc;
• Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes;
• Een fantastische werkplek bij een snelgroeiend, jong & ambitieus bedrijf.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over hbo- werk- en denkniveau;
• Jij hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijk functie;
• Jij kan niet wachten om meer kennis en ervaring op te doen in de zorgsector;
• ‘Opgeven’ komt niet voor in jouw woordenboek;
• Jij bent energiek, gemotiveerd en brengt dit over naar jouw collega’s en kandidaten;
• Je staat te springen om de Samen Professionals-onboarding te ervaren.

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct - met de juiste kennis - aan de slag kunnen.
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!