Recruitment Consultant Woningcorporaties

Corporate
Rotterdam
2500-3250
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Yes! Er heeft weer iemand een nieuwe baan dankzij jou! Dit komt doordat jij als Recruitment Consultant de kandidaat en werkgever succesvol samen hebt weten te brengen. Als Recruitment Consultant voor de sector woningcorporaties werf jij professionals als KCC-medewerkers, opzichters of bijvoorbeeld verhuurmedewerkers. Jij bent een expert in het enthousiast maken en overtuigen van mensen.

Oké, hoe ziet dat er dan uit?
Als Recruitment Consultant ben je doorlopend op zoek naar de beste kandidaten en probeer je in samenwerking met jouw Account Adviseur de juiste match te vinden. Jij bent verantwoordelijk voor het hele recruitmentproces en dat stopt niet na de uiteindelijke plaatsing. De hele duur van de samenwerking ben ook jij als Recruitment Consultant in beeld om de kandidaat zo goed mogelijk te begeleiden. Samen met jouw Account Adviseur zorg je voor een goede samenwerking om het optimale resultaat te behalen. Dagelijks ben jij bezig met de talentontwikkeling van jouw pool. Jij voert voortgangs- en ontwikkelgesprekken met jouw werkende professionals en maakt samen met jouw Account Adviseur een opleidingsprogramma op maat voor de nieuwe professionals die je een contract aanbiedt.

Vestiging Rotterdam
Samenwerken staat centraal, want samen lukt het! Gelukkig hoef je niet alles in je eentje te doen, je komt namelijk op kantoor met andere gezellige en gedreven collega’s. Niet lullen, maar poetsen zit er goed ingebakken bij jullie. Zij hebben samen hetzelfde doel als jij: de juiste match vinden! Er is goeie koffie op de vestiging en ook nog wat fruit om een gezonde lifestyle te stimuleren. Pak gerust van beide wat en maak het jezelf comfy. Tussen al het werken door is er natuurlijk ook tijd voor wat ontspanning. Sluit de succesvolle week af met een borrel met je collega’s om vervolgens van het weekend te genieten.

Wat hebben we jou te bieden?

• Jij krijgt een goed salaris tussen de € 2.500,- tot € 3.250,-;
• Jij krijgt een bonusregeling waar jij je bankrekening goed mee kan ‘spekken’;
• Jij krijgt een fulltime baan, met een contract voor bepaalde tijd;
• Onbeperkt verlof, bij Samen Professionals kennen we een flexibele verlofregeling, want wij begrijpen dat je een leven naast werk hebt;
• Prima overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop, pensioenregeling etc;
• Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes;
• Een fantastische werkplek bij een snelgroeiend, jong & ambitieus bedrijf.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over hbo- werk- en denkniveau;
• Jij hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als Recruitment Consultant;
• Jij ken niet wachten om meer kennis en ervaring op te doen in de sector woningcorporaties;
• ‘Opgeven’ komt niet voor in jouw woordenboek;
• Jij bent energiek, gemotiveerd en brengt dit over naar jouw collega’s en kandidaten;
• Je staat te springen om de Samen Professionals-onboarding te ervaren.

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct - met de juiste kennis - aan de slag kunnen.

Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!