Account Adviseur Woningcorporaties

Corporate
Rotterdam
2500-3500
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Jij krijgt energie van het praten met verschillende mensen, meedenken met een opdrachtgever op het gebied van personeel en opleidingen, bedrijfsbezoeken doen, borrels organiseren, netwerken, bellen, bijpraatmomenten en ga zo maar door. Geen dag is hetzelfde in de functie van Account Adviseur Woningcorporaties.
Bezit jij de Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit, krijg jij energie van het beheren van relaties met opdrachtgevers, sta jij stevig in je schoenen als we je de “werkgevers-pet” overhandigen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste Account Adviseur die samen met onze Recruitment Consultants dag-in dag-uit gaat voor de beste match en het ultieme resultaat.

Wat ga ik dan doen?
Jij bent een onmisbare schakel om onze dienstverlening uit te breiden en onderhouden. Je komt terecht in een ervaren team waar voor jou nog genoeg kansen liggen. Je werkt nauw samen met onze Recruitment Consultants die jou voorzien van de kwalitatief beste en leukste kandidaten.
Samen doorpakken en de business verder uitbouwen, dat is waar jij energie van krijgt!
Jij wordt aangemoedigd om jouw creatieve vermogen in te zetten. Hierin krijg jij alle vrijheid om deze functie te vervullen. Aan jou de taak om lekker de deur uit te gaan om zowel onze bestaande opdrachtgevers te bedienen als new business te genereren. Jij zit aan tafel met verschillende gesprekspartners. Elk met hun persoonlijke wens, karakter en niveau. Dat is voor jou geen probleem! Jij past jezelf moeiteloos aan. Het maken van mooie en langdurige verbintenissen geeft jou elke dag nieuwe, frisse energie.

Vestiging Rotterdam
Ons team bestaat uit gezellige en ambitieuze collega’s. Samenwerken staat centraal. Samen lukt het! Onze vestiging aan de Bahialaan is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Om een gezonde levensstijl aan te moedigen wordt het kantoor dagelijks voorzien van vers fruit én beschikken wij over de beste koffie!
Na een succesvolle werkweek versla jij, samen met je Recruitment Consultants, andere collega’s tijdens een potje ’30 Seconds’ onder het genot van een koud geserveerd biertje of wijntje.

Wat hebben we jou te bieden?

• Jij verdient een goed salaris tussen € 2.500,- tot € 3.500,-;
• Jij krijgt een bonusregeling waar jij je bankrekening goed mee kan ‘spekken’;
• Een fulltime baan, met een contract voor bepaalde tijd;
• Onbeperkt verlof, bij Samen Professionals kennen we een flexibele verlofregeling, zo kan jij je werk en privé optimaal in balans houden;
• Prima overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop, leaseauto, pensioenregeling etc;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feesten. De herinnering blijft;
• Een fantastische werkplek bij een snelgroeiend, jong & ambitieus bedrijf.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over HBO- werk- en denkniveau;
• Jij hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling;
• Jij bent een netwerker, ondernemend, creatief, leergierig én gericht op groei;
• Jij hebt ruime ervaring met koude acquisitie en deinst nergens voor terug;
• Jij bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar;
• … En jij staat in de startblokken om de unieke Samen Professionals-onboarding te ervaren.

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct - met de juiste kennis - aan de slag kunnen.

Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!