Recruitment Consultant Gemeenten

Corporate
Breda
2500-3250
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Gemeenten staan te springen om personeel, maar jij deinst nergens voor terug. Jij ziet de huidige krappe arbeidsmarkt juist als een uitdaging! Als Recruitment Consultant maak jij de puzzel compleet en zorg jij ervoor dat de juiste professionals bij de juiste werkgevers terecht komen. Dankzij jou kan er weer een burger geholpen worden door een schuldhulpverlener of krijgt een kind begeleiding van een jeugdconsulent. Maatschappelijk een steentje bijdragen geeft jou elke dag frisse energie!

Oké.. en wat ga ik dan doen?
Je klapt je laptop open en gaat verschillende jobboards af om geschikte kandidaten te zoeken. Hier en daar verstuur je een berichtje… YES! Een kandidaat heeft interesse en komt vervolgens op gesprek. Je voelt meteen de klik en stelt de kandidaat voor aan een Account Adviseur. Als duo weten jullie een perfecte match te vinden en de professional gaat volgende week al aan de slag. Na zijn eerste dag bel je hem nog even om te kijken hoe het ging, want als Recruitment Consultant begeleid je de professional van begin tot eind.

Vestiging Breda
Aangekomen op kantoor pak je gerust wat koffie en fruit om de dag goed te beginnen. De sfeer op kantoor en de samenwerking met collega’s is fijn. Samen hebben jullie een doel voor ogen en gaan ervoor! Tussen al het harde werken hoort ook wat ontspanning. Na de lunch even een potje tafeltennis om vervolgens de week af te sluiten met een vrijdagmiddagborrel. De vestiging is goed bereikbaar met de auto en het OV.

Wat hebben we jou te bieden?

• Jij krijgt een goed salaris tussen de € 2.250,- tot € 3.250,-;
• Jij krijgt een bonusregeling waar jij je bankrekening goed mee kan ‘spekken’;
• Jij krijgt een fulltime baan, met een contract voor bepaalde tijd;
• Onbeperkt verlof, bij Samen Professionals kennen we een flexibele verlofregeling, want wij begrijpen dat je een leven naast werk hebt;
• Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
• Prima overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop, pensioenregeling etc;
• Bedrijfsuitjes en feestjes wanneer we corona weer kennen als een lekker biertje voor in de zomer;
• Een fantastische werkplek bij een snelgroeiend, jong & ambitieus bedrijf.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over hbo- werk- en denkniveau;
• Jij hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als Recruitment Consultant;
• Jij kan niet wachten om meer kennis en ervaring op te doen in de sector Gemeenten;
• ‘Opgeven’ komt niet voor in jouw woordenboek;
• Jij bent energiek, gemotiveerd en brengt dit over naar jouw collega’s en kandidaten;
• Je staat te springen om de Samen Professionals-onboarding te ervaren.

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct - met de juiste kennis - aan de slag kunnen.

Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!