Helpende plus in de wijk, parttime

Ouderenzorg
Kerkdriel
2650
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij helpende plus en heb je zin in een nieuwe uitdaging? In de omgeving Kerkdriel zijn wij misschien wel opzoek naar jou!
Samen met je collega’s draag je bij aan een mooie oude dag van de bewoners, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Je gaat als helpende plus in de wijkverpleging aan de slag voor minimaal 16 uur. Je ondersteunt de bewoners bij hun persoonlijke verzorging, zoals wassen en aankleden. Je helpt mee met het bereiden en opdienen van de maaltijden en biedt ondersteuning bij (licht) huishoudelijke taken. Als helpende plus dien je ook medicatie toe.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Vaste uren (aantal uren in overleg)
  • Persoonlijke begeleiding tijdens jouw carrière
  • Salaris volgens de CAO VVT , ORT en jaarbonus
  • Reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
  • Pensioensopbouw

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in bezit van een diploma helpende plus
  • VOG of bereidheid deze aan te vragen
  • Je hebt hart voor de zorg
  • Je bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar

Over Samen Professionals

De Aethon groep focust zich op de sectoren zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de kinderopvang.

Aethon zendt studerende talenten uit aan opdrachtgevers op flexibele basis. Zo worden de studenten voorbereid op de praktijk en creëren we een meer duurzame arbeidsmarkt. Samen Professionals detacheert starters en professionals om ze te voorzien van verschillende, uitdagende opdrachten. De opdrachten zijn van een wat langere duur, het is dan ook belangrijk dat de professional zich thuis voelt bij zijn/haar werkplek. Daarnaast is SVOZ er voor eventuele trainingen en opleidingen binnen de zorg.

Op deze manier begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en, kunnen professionals zich verder ontwikkelen en krijgen de opdrachtgevers vernieuwing en flexibiliteit binnen hun organisatie.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!