Verzorgende IG intramuraal, parttime

Ouderenzorg
Waalwijk
2500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij verzorgende IG en opzoek naar een nieuwe uitdaging voor minimaal 16 uur in de omgeving van Waalwijk? Met een frisse blik ga je samen met je collega’s de zorginstelling een warm en fijn thuis maken voor de bewoners. Als verzorgende IG in de intramurale zorg voer je ADL-taken uit en verricht je verpleegtechnische handelingen. Je rapporteert in het zorgdossier en zorgt ervoor dat alles up-to-date is. Ook overleg je als contactverzorgende met familie en/of naasten van de bewoner en je collega’s over het welzijn van bewoners. Samen Professionals biedt jou een vast aantal uren en diverse mogelijkheden!

Wat hebben we jou te bieden?

 • Vaste uren (in overleg)
 • Salaris tussen de €2.007,97 en €2.762,34 (conform CAO VVT) excl. ORT
 • Reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
 • Opleidingsbudget voor trainingen en cursussen
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1
 • Persoonlijke begeleiding tijdens je gehele carrière bij ons
 • Een gesprek over jouw wensen en behoeftes

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Je pakt zowel zelfstandig als in teamverband je werkzaamheden op
 • VOG of bereidheid deze aan te vragen

Over Samen Professionals

De Aethon groep focust zich op de sectoren zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de kinderopvang.

Aethon zendt studerende talenten uit aan opdrachtgevers op flexibele basis. Zo worden de studenten voorbereid op de praktijk en creëren we een meer duurzame arbeidsmarkt. Samen Professionals detacheert starters en professionals om ze te voorzien van verschillende, uitdagende opdrachten. De opdrachten zijn van een wat langere duur, het is dan ook belangrijk dat de professional zich thuis voelt bij zijn/haar werkplek. Daarnaast is SVOZ er voor eventuele trainingen en opleidingen binnen de zorg.

Op deze manier begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en, kunnen professionals zich verder ontwikkelen en krijgen de opdrachtgevers vernieuwing en flexibiliteit binnen hun organisatie.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!