Verzorgende IG Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
2937
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Blink jij uit in samenwerken en durf je de regie te nemen? Begrijp jij wat onze cliënt nodig heeft? Ook als dit betekent dat je tussen de regels door moet luisteren? Werk jij graag vanuit het hart en ligt je passie bij de ouderenzorg?
Dan ben jij precies degene waar wij naar op zoek zijn en drinken we graag vrijblijvend een kop koffie met je!

Als parttime verzorgende IG kan je bij ons in verschillende keukens een kijkje nemen. Werk je liever op de PG afdeling of past somatiek veel meer bij jou? Weet je nog niet waar je het beste tot je recht komt, ook dat is geen probleem! Je kan bij ons op verschillende afdelingen een kijkje nemen zoals onze revalidatie of onze NAH-afdeling of op een van de psychogeriatrie-afdelingen. Samen ontdekken wij jouw ideale werkplek!

In deze baan houd je in de gaten hoe het met een cliënt gaat. Je werkt methodisch, signaleert, rapporteert en evalueert. Je denkt graag mee en werkt veel samen met andere disciplines om goede zorg te verlenen. En als je je wilt ontwikkelen, dan biedt samen professionals je diverse mogelijkheden om je te specialiseren of jezelf bij te scholen. Kortom, als Verzorgende IG bij Samen Professionals heb je een boeiende baan te pakken waarin je écht het verschil kunt maken voor onze cliënten. Graag vertel ik je hier mee over met een lekker kopje koffie erbij!

Meer willen weten over de functie? Aarzel dan niet en druk op het knop verzenden:) Dan neem ik binnen enkele werkdagen contact met je op. Verder kan je mij ook bereiken op het volgende nummer 06-11025771.

Wat hebben we jou te bieden?

Jouw wensen en persoonlijke voorkeuren vormen het uitgangspunt voor onze dienstverlening.

• Een uitgebreid gesprek met een recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best passende
banen in de zorg;
• Een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor jij altijd een ruime keuze in passende en interessante functies krijgt;
• Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt tijdens sollicitatiegesprekken en jou begeleidt tijdens de uitvoering op de werkplek;
• Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional;
• Een tijdelijk contract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Een goede pensioensregeling (bij StiPP);
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
• Een opleidingsbudget, waardoor je verschillende trainingen en cursussen kan volgen;
• Een marktconform salaris volgens de functieschaal 35 van de CAO VV&T.

Wat verwachten we van jou?

Bent in het bezit van een verzorgende IG diploma;
Beschikbaar voor minimaal 20 uur;
Woonachtig in Regio Den Haag of omstreeks (bijv. Leiden).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!