Verzorgende IG

Ouderenzorg
Amsterdam
2600
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wanneer jij als Verzorgende IG in regio Noord-Holland bijv. Amsterdam ons detacheringsteam komt versterken. Krijg jij toegang tot ons brede netwerk aan opdrachtgevers en interessante werkplekken. Je gaat via ons toffe opdrachten uitvoeren die tussen de 3 maanden en de 9 maanden per stuk duren. Wij gaan graag in gesprek over welke doelgroepen jij interessant vindt en waar je blij van wordt in je werk. Via de Aecademy helpen wij je ook door middel van diverse opleidingen/cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen. Denk aan een EVV diploma, een cursus werkbegeleiding of inhoudelijke kennis op doen over een specifieke doelgroep. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Mogen wij jou binnenkort welkom heten?

Wat hebben we jou te bieden?

 • Jij beschikt over een Verzorgende IG diploma
 • Jij bent minimaal 16 uur per week beschikbaar (parttime of fulltime)
 • Jij pakt zowel in een teamverband als zelfstandig je werkzaamheid op
 • Jij bent enthousiast en positief

Wat verwachten we van jou?

Wij kennen de zorg als geen ander! We zijn dan ook benieuwd naar jouw drijfveren, passies en ambities, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor deze functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als zorgprofessional door onze opleidingscoördinator. Zo halen we het maximale uit jouw carrière.

Zo kun je bij ons rekenen op:

 • Een uitgebreid gesprek met een Recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best passende
  banen in de zorg
 • Een tijdelijk dienstverband met zicht voor onbepaalde tijd
 • Je krijgt de kans om met diverse doelgroepen te werken
 • Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional
 • Salariëring volgens de CAO VVT schaal FWG 35 tussen €1838,58 – €2668,93

Over Samen Professionals

De ontwikkelingen binnen de zorg gaan razendsnel. Met de huidige vergrijzing en toenemende druk in de zorg moet dat ook wel. Dit betekent dat jij ook door moet blijven ontwikkelen. Bij Samen Professionals ga je volgens jouw eigen ontwikkelplan aan de slag. Ervaring opdoen binnen diverse afdelingen, jezelf ontwikkelen met een studie of cursus: het kan allemaal! Dit doen we al meer dan 10 jaar en met succes. Sluit jij je ook aan bij deze ambitieuze club mensen?

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!