Helpende Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
2600
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als helpende op zoek naar een organisatie waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat en heb jij passie voor de ouderenzorg? Dan willen wij, Samen Professionals, graag met jou in contact komen!

Wat ga jij doen?

Als helpende plus ben jij een belangrijk onderdeel van het zorgteam. Jouw collega’s en de bewoners rekenen op jouw hulpverlening, aangezien je een betekenisvolle rol vervult in het dagelijks leven van de bewoners. Je helpt namelijk met de basiszorg die de bewoners ontvangen. Je kunt denken aan het uitvoeren van ADL-taken zoals wassen, aan- en uitkleden en het werken met tilliften en steunkousen. Daarnaast is het van belang dat je kennis hebt van de medicatie en het toedienen hiervan zodat je ook deze taken kan oppakken voor afwisseling in je werk.

Je zult werken in een intramurale setting met diverse doelgroepen. Heb jij een voorkeur voor een bepaalde doelgroep? Schroom niet om dit kenbaar te maken aan ons, want wij denken graag met je mee. Wij werken met dag-, avond- en weekenddiensten, dus de flexibiliteit is bij ons ruim aanwezig. Hierdoor kunnen we makkelijker rekening houden met jouw rooster en de bezetting van de opdrachtgever.

Nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet en solliciteer! Dan zal ik binnen enkele werkdagen contact met je opnemen. Mocht je nog vragen of onduidelijkheden hebben, dan kan je mij natuurlijk altijd benaderen. Je kan mij bereiken op het volgende nummer: 0611025771

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Het is onze missie om door middel van jouw wensen en eisen een nieuwe opdracht die perfect bij jou past te realiseren.

Wij bieden jou het volgende:
• Een opleidingscoördinator die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling door persoonlijke begeleiding en ondersteuning;
• Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Salaris volgens de CAO VVT en jaarbonus;
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
• Een opleidingsbudget, waardoor je verschillende trainingen en cursussen kan volgen;
• Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent in het bezit van een helpende diploma;
• Je woont in Den Haag of omstreeks;
• Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar (parttime).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!