Traineeship Woningcorporatie

Woningcorporaties
Eindhoven
2912
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wil jij jouw steentje bijdragen en een leuke functie binnen de woningbouw? Wil jij jouw verder ontwikkelen in de woningcorporatie sector? Weet je eigenlijk nog niet zo goed wat jouw eindstation wordt en wil je ontdekken waar jij nou echt energie van krijgt? Dan is het Traineeship Wonen iets voor jou!

Als trainee wordt je doormiddel van een opleidingstraject van een jaar breed opgeleid in de woningcorporatiesector. Je werkt 32 uur per week bij een woningcorporatie. Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers en doet op die manier snel verschillende ervaringen op. In deze periode kun je experimenteren welke functies het beste bij jou passen en wat je wel en niet fijn vindt in een bedrijf. Super waardevol en leerzaam!

Het traineeship richt zich op de ontwikkeling binnen de uitvoerende functies zoals bijvoorbeeld senior KCC medewerker, opzichter, woonconsulent of verhuurmakelaar. Denk jij dat er iets anders bij jou past? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

We begeleiden en moedigen je aan gedurende je loopbaan. We vinden het belangrijk dat jij je een onderdeel voelt van Samen Professionals. Je hebt gedurende je loopbaan bij ons een vast aanspreekpunt om mee te sparren en we staan je bij in het proces.

Woon jij in omgeving Eindhoven, Tilburg of omstreken Limburg? Lees dan snel verder!

Wat hebben we jou te bieden?

Arbeidsvoorwaarden
•Een uitdagende fulltime vaste baan voor 32 uur per week binnen een woningcorporatie
•Salaris van €2912,22 o.b.v. 40 uur
•Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto
•We starten met een jaarcontract wat we bij wederzijdse tevredenheid graag verlengen
•De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in het gebied waar jouw interesse ligt
•Enthousiaste collega’s en een boeiende werkomgeving
•Een persoonlijke ontwikkelingsprogramma

Wat verwachten we van jou?

Functie-eisen
•Je bent in het bezit van een HBO diploma;
•Je hebt minimaal 6 maanden ervaring opgedaan bij een woningcorporatie of binnen het commercieel vastgoed, dit mag ook een stage of bijbaan zijn;
•Je bent in het bezit van een rijbewijs B of je bent bezig met het behalen van je rijbewijs.
Onze opdrachtgevers bevinden zich in de regio Eindhoven en Limburg. Heb je interesse? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Samen Professionals

Over Samen Professionals
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt

Wij nodigen je graag uit om te solliciteren. Dan zullen korte termijn kennis met elkaar maken.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!