Verzorgende IG somatiek, parttime

Ouderenzorg
Someren
2845
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij verzorgende IG en opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de somatiek in omgeving Someren? Met een frisse blik ga je samen met je collega’s de zorginstelling een warm en fijn thuis maken voor de bewoners. Je verleent de dagelijkse zorg terwijl je ondertussen gezellig een praatje maakt. Als verzorgende IG ga je voor minimaal 16 uur aan de slag en ondersteun je bij ADL taken, verricht je verpleegtechnische handelingen en help je met bepaalde oefeningen. Je bent er voor de bewoners en tegelijkertijd stimuleer je hun zelfredzaamheid. Daarnaast laat je je zorghart spreken door je benadering aan te passen aan de bewoner.

Wat hebben we jou te bieden?

 • In bezit van een diploma verzorgende IG
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Je bent empathisch en enthousiast
 • VOG of bereidheid deze aan te vragen

Wat verwachten we van jou?

 • Vaste uren (in overleg)
 • Salaris volgens de CAO VVT, ORT en jaarbonus
 • Reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
 • Opleidingsbudget voor trainingen en cursussen
 • Pensioenopbouw
 • Een tijdelijk dienstverband met oog op onbepaalde tijd
 • De kans om met verschillende doelgroepen te werken
 • Een gesprek over jouw wensen en behoeftes

Over Samen Professionals

De Aethon groep focust zich op de sectoren zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de kinderopvang.

Aethon zendt studerende talenten uit aan opdrachtgevers op flexibele basis. Zo worden de studenten voorbereid op de praktijk en creëren we een meer duurzame arbeidsmarkt. Samen Professionals detacheert starters en professionals om ze te voorzien van verschillende, uitdagende opdrachten. De opdrachten zijn van een wat langere duur, het is dan ook belangrijk dat de professional zich thuis voelt bij zijn/haar werkplek. Daarnaast is SVOZ er voor eventuele trainingen en opleidingen binnen de zorg.

Op deze manier begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en, kunnen professionals zich verder ontwikkelen en krijgen de opdrachtgevers vernieuwing en flexibiliteit binnen hun organisatie

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!