Verzorgende Parttime

Ouderenzorg
Leiden
3400
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij al jarenlang aan bed gestaan en ben je toe aan iets nieuws? Wil je je verzorgende handelingen combineren met coördinerende taken en ligt je hart bij de ouderenzorg? Dan zijn wij, Samen Professionals, op zoek naar jou!

Als EVV’er oftewel Eerst Verantwoordelijke Verzorgende ben je verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van de afspraken in de zorgdossiers van bewoners/patiënten. Je zal ook als contactpersoon fungeren.
Het is jouw taak om de zorg te coördineren en te zorgen voor continuïteit. Je werkt nauw samen met andere disciplines en eventueel professionals van andere instellingen om te zorgen voor continuïteit. Dit houdt in dat je samen problemen in de dagelijkse zorgverlening op te lossen. Het is namelijk van belang om de toestand van de cliënt goed in de gaten te houden en acties te ondernemen bij problemen. Je werkt samen met andere disciplines om de belangen van de cliënt te behartigen. Jij zal echt van toegevoegde waarde zijn. Verder vinden wij persoonlijke ontwikkeling uitzonderlijk belangrijk. Vandaar dat wij een opleidingsbudget bieden, zodat je jezelf op een hoger niveau kan tillen door verschillende trainingen en cursussen te volgen.

Klikt dit voor jou als muziek in de oren, aarzel dan niet en druk op het knopje verzenden 😊

Mocht je nog met vragen of onduidelijkheden zitten, of wil je meer over de functie weten, bel of app naar het volgende nummer: 0611025771. Ik help je graag verder!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Wat hebben we jou te bieden?
• Een opleidingscoördinator die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling door persoonlijke begeleiding en ondersteuning;
• Een tijdelijk contract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Salaris volgens de CAO VVT en jaarbonus;
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
• Een opleidingsbudget, waardoor je de mogelijkheid hebt om verschillende trainingen en cursussen te volgen.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent in het bezit van een verzorgende IG diploma;
• Je bent woonachtig in Leiden of omstreeks;
• Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar (parttime of fulltime).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!