Allround medewerker Burgerzaken

Burgerzaken
Utrecht
3111
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een baan bij de gemeente waar je jezelf kan ontwikkelen en heb je ervaring met Burgerzaken? Voor de regio Utrecht en Amersfoort zijn wij namelijk op zoek naar Allround medewerkers Burgerzaken!

Als Allround Medewerker Burgerzaken ben je multifunctioneel inzetbaar en voer je diverse werkzaamheden uit op het gebied van Burgerzaken. Je werk bestaat onder anderen uit het verwerken van aangifte van verhuizingen, adresonderzoeken, eerste inschrijvingen, burgerlijke stand, IPR, kwaliteitscontrole BRP, naturalisatie en emigraties.

Wat hebben we jou te bieden?

Jouw ontwikkeling en werkgeluk is belangrijk voor ons. We zijn benieuwd naar jouw drijfveren en ambities. Daarnaast ondersteunen wij je graag met cursussen en trainingen.

Verder kun je rekenen op:

Een salaris conform CAO gemeente, schaal 7, afhankelijk van jouw werkervaring
Een persoonlijk ontwikkelingsprogramma ter waarde van €1200 euro per jaar
Een tijdelijk dienstverband met de optie tot een vast contract
Enthousiaste collega’s en een leuke werkomgeving
Een leaseauto of reiskostenvergoeding

Wat verwachten we van jou?

Om voor deze functie in aanmerking te komen, moet je ervaring hebben met het werken in een gemeente als frontoffice medewerker/backoffice medewerker. Je vindt het leuk om binnen verschillende gemeenten werkzaam te zijn, met uitzicht op een onbepaalde tijdscontract.

Daarnaast ben jij:

Bekend met gemeentelijke systemen zoals Key2Burgerzaken en iBurgerzaken
Beschik je over relevante werkervaring op het vakgebied van burgerzaken
Parttime of fulltime beschikbaar

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!