Verzorgende IG Intramuraal Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
3300
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als Verzorgende IG’er ben jij onmisbaar in de zorg. Jij zorgt voor de bewoners door ADL-taken uit te voeren, medicatie toe te dienen en diverse verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Daarnaast hou jij de gezondheid van de bewoners in de gaten, onderhoud jij op een fijne manier contact met de bewoners en hun familieleden en kun jij wat andere afwisselende taken oppakken zodat jouw werk leuk en gevarieerd blijft. Er is een zorgplan opgesteld, maar geen dag is hetzelfde!

Hou jij van een kleinschalige setting of ben jij iemand die juist het best functioneert in het drukke epicentrum van de opdrachtgever? Heb jij een voorkeur voor een bepaalde doelgroep of kun jij met elke doelgroep goed overweg? Misschien ben jij beschikbaar voor elke dienst of is het voor jou van belang om te kijken hoe de diensten in jouw persoonlijk leven passen. Schroom niet om je voorkeuren aan ons door te geven, daar houden wij graag rekening mee.

Op persoonlijke en empathische wijze gaan wij voor jou op zoek!

Heb je liever contact via de telefoon of via whatsapp? Of zou je het fijn vinden als een van ons langs komt op de werkvloer of zou je juist een lekker bakje koffie of thee van ons lusten? Wij denken in mogelijkheden en steunen jou daar waar wij kunnen.
Solliciteer en ik neem binnen enkele werkdagen contact met je op.

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.
• Een opleidingscoördinator die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling door persoonlijke begeleiding en ondersteuning;
• Een tijdelijk contract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Salaris volgens de CAO VVT en jaarbonus;
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
• Een opleidingsbudget, waardoor je verschillende trainingen en cursussen kan volgen;
• Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent in het bezig van een verzorgende IG diploma;
• Je bent woonachtig in Den Haag/Leiden of omstreeks;
• Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar (parttime of fulltime).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!