Allround medewerker Burgerzaken

Burgerzaken
Den Haag
3111
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een ervaren Allround medewerker Burgerzaken en ben jij opzoek naar de volgende stap in jouw carrière? Lees dan verder!

Voor de gemeente in de regio Den haag zijn wij opzoek naar een allround medewerker Burgerzaken. In deze functie kan jij jouw expertise over Burgerzaken en onder andere BRP toepassen. Je bent het aanspreekpunt voor jouw collega's voor allerlei casussen.

Binnen elke gemeente zijn de werkzaamheden verschillend.
enkele van je taken zijn:

Het verwerken van verhuizingen
Kwaliteitscontrole BRP
Eerste inschrijvingen
Adresonderzoeken
Burgerlijke stand
Naturalisatie
Emigraties
IPR

Wat hebben we jou te bieden?

Jouw ontwikkeling en werkgeluk is belangrijk voor ons. We zijn benieuwd naar jouw drijfveren en ambities. Daarnaast ondersteunen wij je graag met cursussen en trainingen.

Verder kun je rekenen op:

Een salaris conform CAO gemeente, schaal 7, afhankelijk van jouw werkervaring
Een persoonlijk ontwikkelingsprogramma ter waarde van €1200 euro per jaar
Een tijdelijk contract met de optie tot een vast dienstverband
Enthousiaste collega’s en een leuke werkomgeving
Een leaseauto of reiskostenvergoeding

Wat verwachten we van jou?

Om voor deze functie in aanmerking te komen, moet je ervaring hebben binnen de gemeente op de afdeling Burgerzaken. Je vindt het leuk om binnen verschillende gemeenten werkzaam te zijn.

Daarnaast ben jij:

Een ervaren front office medewerker binnen het vakgebied burgerzaken
Ervaren met de gemeentelijke systemen zoals Key2Burgerzaken
Parttime of fulltime beschikbaar (minimaal 32 uur per week)
In het bezit van (minimaal) een mbo 4 diploma

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met recruiter publica Kaoutar Zarioh 06-15289301. Of solliciteer direct en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!