Detacheren in de Ouderenzorg

Ouderenzorg
Rotterdam
2200-6000
Universitair
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij wel eens het gevoel dat je vastzit in je huidige baan in de zorg? Wil je meer afwisseling en nieuwe mogelijkheden? Dan is detacheren mogelijk iets voor jou!

Wat is detachering nu precies? Detacheren via Samen Professionals betekent dat je in dienst komt bij Samen Professionals en vervolgens aan de slag gaat bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Zo kun je ervaring opdoen binnen diverse zorginstellingen tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Bij detachering kan er sprake zijn van een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. De duur van een opdracht is minimaal enkele maanden. Bij sommige opdrachten is de maximale duur bekend, andere keren blijf je langer plakken dan vooraf gepland. Het voordeel hiervan is dat je veel ervaring opdoet in jouw vakgebied. Zo gaat je baan nooit vervelen!

Ons enorme netwerk van zorginstellingen binnen Rotterdam biedt jou een ruime keuze aan opdrachten. Het voordeel hiervan is dat je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen leert kennen bij diverse opdrachtgevers.

Kortom: als je kiest voor detacheren via Samen Professionals, geniet je van vrijheid mét de zekerheid van een vast detacheringscontract!

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salaris ingeschaald o.b.v. jouw afgeronde opleiding (FWG 35/40/45/50/55/60);
 • De onregelmatigheidstoeslagen worden uitbetaald volgens de CAO;
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
 • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij bent afgestudeerd als Verzorgende IG, Verpleegkundige, HBO Verpleegkundige of aan een andere gerelateerde zorgopleiding;
 • Jij bent woonachtig in de regio Rotterdam/De Haag;
 • Jij bent minimaal 24 uur per week beschikbaar (Parttime);
 • Jij bent flexibel inzetbaar;
 • Eigen vervoer is een pré.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!