Woonbegeleider moeilijk verstaanbaar gedrag

Gehandicaptenzorg
Rotterdam
2110-3009
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Hey begeleider!
Jij ja!

Combineer jij moeiteloos uiteenlopende zorgvragen? Creëer jij makkelijk een gezellig thuis en een warme woonomgeving voor jouw cliënten? Dan past de functie woonbegeleider moeilijk-verstaanbaar-gedrag helemaal bij jou!

De locatie waar jij komt te werken is een kleine woonlocatie gelegen aan de rand van Rotterdam, nabij een natuur- en recreatiegebied. beter kan je het niet hebben! Het team dat er werkt is hecht en zij gaan samen elke uitdaging aan. De locatie zelf is erg landelijk gelegen en heeft een ontzettend mooie tuin waar bewoners en begeleiders bij goed weer gebruik van (kunnen) maken. De bewoners gaan overdag naar hun werkplaatsen in de nabije omgeving van de woonlocatie.

Op deze locatie ben jij als woonbegeleider verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van 9 volwassen bewoners met een lichte- tot diep verstandelijke beperking en daarbij een zeer uiteenlopende en meervoudige zorgvraag.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een salaris van maximaal € 3.009,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, FWG 35 conform de CAO-GHZ;
  • De onregelmatigheidstoeslagen worden uitbetaald volgens de CAO;
  • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
  • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband wat omgezet kan worden naar een één jarig dienstverband of zelfs een vast dienstverband bij Samen Professionals.
Daarnaast heb jij in eerste instantie een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken en er is persoonlijk begeleiding gedurende jouw procedure bij Samen Professionals. Ook bieden wij trainingen en cursussen met als focus om jou als persoonlijk begeleider nog meer kennis en handvatten mee te geven, zoals bijv. een 3 maandelijkse leerlijn gericht op de MVG (moeilijk-verstaanbaar-gedrag) doelgroep, een e-learning basis medicatie of bijv. en carrousel dag gericht op het bijscholen van eventuele verpleegtechnische handelingen.

Wat verwachten we van jou?

Als woonbegeleider/persoonlijk ben jij het liefst fulltime (36 uur per week) beschikbaar, maar de functie is ook parttime in te vullen en dit betekent vanaf minimaal 24 uur per week.

Daarnaast:

  • Heb jij een zorg gerelateerde en afgeronde MBO-3 of MBO-4 diploma op zak;
  • Ben jij niet vies van het verlenen van de nodige ADL-zorg (wassen, douchen, aan- en uitkleden, verschonen etc.);
  • Ben jij bereid onregelmatige diensten werken, waaronder ook de slaapdiensten en om het weekend;
  • Heb jij affiniteit met de ernstig verstandelijk beperkten doelgroep i.c.m. moeilijk-verstaanbaar-gedrag.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!