Verpleegkundige Parttime

Ouderenzorg
Leiden
3500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige met een echte zorghart? Krijg jij voldoening als kwetsbare ouderen mede dankzij jouw hulp zowel mentaal als fysiek beter kunnen functioneren? Wil jij werken in een organisatie waar de kracht en de ontwikkeling van een werknemer centraal staat? Lees dan gauw verder!

Je gaat als verpleegkundige aan de slag voor 24-32 uur, het aantal uur is bespreekbaar. Je gaat werken bij een zorginstelling met verschillende afdelingen. Denk aan PG, NAH of een somatische afdeling. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en je houdt je onder andere bezig met het verstrekken van medicatie.

Enthousiast geworden? Aarzel niet en druk op ”verzenden” ūüėČ
Mocht je nog vragen of onduidelijkheden hebben, neem gerust contact met mij op! Je kan mij altijd bellen of een berichtje sturen. Dat mag naar 06-11025771.

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Wat hebben we jou te bieden?
‚ÄĘ Een opleidingsco√∂rdinator die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling door persoonlijke begeleiding en ondersteuning;
‚ÄĘ Een tijdelijk contract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
‚ÄĘ Salaris volgens de CAO VVT en jaarbonus;
‚ÄĘ Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
‚ÄĘ Een opleidingsbudget, waardoor je verschillende trainingen en cursussen kan volgen;
‚ÄĘ Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent.

Wat verwachten we van jou?

‚ÄĘ Je bent in het bezit van een MBO verpleegkundige of HBO verpleegkundige diploma;
‚ÄĘ Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar (parttime);
‚ÄĘ Je woont in Leiden of omstreeks;
‚ÄĘ Je werkt vanuit je hart.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!