Diversiteit binnen de geestelijke gezondheidszorg

GGZ vacatures
Den Haag
2750
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Hey zorgprofessional!
Ja jij!

Ben jij een GGZ agoog, persoonlijk begeleider, psycholoog, verpleegkundige, GZ-psycholoog of maatschappelijk werker? Vind jij diversiteit één van de belangrijkste aspecten in je werk? & heb jij al werkervaring opgedaan binnen de geestelijke gezondheidszorg? Dan sluit detacheren via Samen Professionals helemaal aan bij jouw wensen en behoeften.

Als zorgprofessional bij Samen Professionals krijg jij de kans om in diverse keukens te kijken van de GGZ sector, maar wel met de zekerheid van een contract en contracturen. Je draait tijdelijke projecten op locaties waarmee wij samenwerken om zo te proeven van diverse doelgroepen, maar ook om er achter te komen wat er nu wel goed bij jou past en wat juist niet. Dat kan natuurlijk ook! Flexibiliteit vanuit jou als professional staat hierin voorop, want je moet overal inzetbaar kunnen zijn.

Wij werken samen organisaties die bv. gespecialiseerd zijn in mensen met een licht verstandelijke beperking, Autisme, psychosociale problematiek, gedrag en/of mensen die ondersteuning nodig hebben met algemene hulpvragen, zoals bv. financiën, wonen, werk, dagbesteding en/of het sociale netwerk.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een passend salaris wat past bij jou als we kijken naar werkervaring en diploma (conform de CAO-GGZ);
 • Een opleidingsbudget van 1.200,- per jaar;
 • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband. Uiteindelijk kan dit misschien daarna zelfs jouw vaste baan worden!
 • De onregelmatigheidstoeslagen worden uitbetaald volgens de CAO;
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
Je zal eerst een uitgebreid intakegesprek hebben om jouw wensen en ambities te bespreken en ook is er persoonlijk begeleiding gedurende jouw procedure bij Samen Professionals.

Wat verwachten we van jou?

Detacheren bij Samen professionals kan zowel parttime als fulltime (24 - 36 uur).

Verder:

 • Heb jij een afgerond diploma op minimaal niveau 4 (bv. MMZ of SPW) of een HBO diploma (bv. SPH of Social Work);
 • Ben jij flexibel ingesteld als het aan komt op het werken met diverse doelgroepen en problematieken;
 • Ben jij woonachtig in de regio van Den haag;
 • Vind jij het een uitdaging om telkens opnieuw ergens te starten en er een succes van te maken.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt!

Benieuwd of detacheren past bij jou als professional? Of heb je nog wat vragen n.a.v. het lezen van deze vacature? Neem dan gewoon even contact op met Anke Eikelenboom via het telefoonnummer +316 22 07 01 10 of via de mail naar anke.eikelenboom@samenprofessionals.nl

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!