Verzorgende IG – Parttime – Detacheren

Ouderenzorg
Rotterdam
2800
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als Verzorgende IG binnen de ouderenzorg bied jij zorg afgestemd op het persoonlijke levenspatroon van je cliënt. Zo lever je een belangrijk aandeel in zijn of haar welzijn. Daarnaast denk jij mee over de kwaliteit van de zorgverlening. Kortom: een onmisbare speler in de ouderenzorg.

Daarnaast ben jij het aanspreekpunt van de familie en soms van derden, zoals een fysiotherapeut of arts. Bovendien heb jij een flinke verantwoordelijkheid: je stelt zelf het zorgplan voor cliënten op (in samenspraak met anderen) én de je denkt actief mee over de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening.

Bij Samen Professionals zijn er meerdere mogelijkheden binnen de ouderenzorg, omdat wij met verschillende organisaties samenwerken in de regio Rotterdam/Den haag. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden zowel intramuraal en extramuraal.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een persoonlijk gesprek met de recuite om jou ambities en wensen te achterhalen;
 • Tijdelijk dienstverband met vaste uren (aantal uren in overleg, parttime/fulltime) voor bepaalde tijd met zicht op contract voor onbepaalde tijd;
 • Salaris volgens de CAO VVT, ORT en jaarbonus;
 • Mogelijkheid tot het leasen van een auto;
 • Opleidingsbudget, waaronder je jezelf kan ontwikkelen door middel van opleidingen/cursussen;
 • Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
 • Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in bezit van een Verzorgende IG diploma;
 • Je bent woonachtig in de Regio Rotterdam/Den Haag;
 • Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar (parttime);
 • Je bent flexibel inzetbaar.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!