Woon- en ambulant begeleider in één

GGZ vacatures
Den Haag
3241
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Hey zorgprofessional! Jij ja!

Ben jij minimaal niveau 4 afgestudeerd en heb je, je gespecialiseerd richting de gehandicaptenzorg en/of GGZ? Heb jij ook al enige ervaring met het bieden van ambulante begeleiding en/of woonbegeleiding? Dan past de functie van ambulant woonbegeleider vast en zeker bij jou!

Als ambulant woonbegeleider begeleid jij volwassen cliënten met een psychiatrische en/of (licht) verstandelijke beperking naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid op basis van hun opgemaakte ondersteuningsplan. Samen met de cliënt maak jij afspraken over de dagelijkse ondersteuning die nodig is om zijn/haar doel(en) te behalen. Je kan hierbij denken aan bv. woonvaardigheden, hygiëne, boodschappen doen, omgaan met instanties en/of financiën. Heel erg divers dus!

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een salaris van maximaal € 3.241,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, FWG 40 conform de CAO-GGZ);
  • De onregelmatigheidstoeslagen worden uitbetaald volgens de CAO
  • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer
  • 8,33% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  • In eerste instantie een tijdelijk contract wat omgezet kan worden naar een één jarig dienstverband of zelfs een vast dienstverband bij Samen Professionals

Je zal eerst een uitgebreid intakegesprek hebben om jouw wensen en ambities te bespreken en ook is er persoonlijk begeleiding gedurende jouw procedure bij Samen Professionals. Ook bieden wij trainingen en cursussen met als focus om jou als persoonlijk begeleider nog meer kennis en handvatten mee te geven, zoals bijv. een 3 maandelijkse leerlijn gericht op de MVG (moeilijk-verstaanbaar-gedrag) doelgroep, een e-learning basis medicatie of bijv. en carrousel dag gericht op het bijscholen van eventuele verpleegtechnische handelingen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een agogisch mbo-4 diploma (bv. MMZ, SPW) of een HBO diploma (bv. Social Work);
  • Je hebt minimaal een jaar werkervaring met mensen met een psychiatrische en/of (licht) verstandelijke beperking (pré);
  • Je bent woonachtig in de regio van Den Haag of omstreken.

De functie kan zowel parttime als fulltime ingevuld worden.

Over Samen Professionals

Benieuwd of deze functie daadwerkelijk past bij jou als professional? Of heb je nog wat vragen n.a.v. het lezen van de vacature? Neem dan gewoon even contact op met Anke Eikelenboom via het telefoonnummer +316 22 07 01 10 of via de mail naar anke.eikelenboom@samenprofessionals.nl

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!