HBO verpleegkundige Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
3800
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Je verpleegkundige opleiding op de hogeschool afgerond of ben je al jarenlang werkzaam als HBO-v’er? Woon je in regio Den Haag of Leiden? Lees dan gauw verder!

Als HBO verpleegkundige is het jouw doel om het herstel, gezondheid en validiteit van cliënten te bevorderen. Je coördineert het zorgproces en stuurt collega’s aan.
Bij Samen Professionals voer je verschillende opdrachten uit bij verschillende zorginstellen, met financiële zekerheid. Via ons krijg je de kans om in verschillende keukens een kijkje te nemen tegen een vast maandsalaris en bijzonder goede arbeidsvoorwaarden. Weet je al wel op welke afdeling jij graag te werk wilt of ben je echt nog zoekende? In beide gevallen helpen we je graag op weg! Een vrijblijvende kennismaking om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen om vanuit daar een vertaling te maken naar best bijpassende banen/functies voor jou. Hoe leuk is dat?! We willen dat je echt op je plek zit!

Klinkt dit interessant, vergeet dan niet om te solliciteren! Dan neem ik binnen enkele werkdagen contact met jou op. Wil je nog wat meer informatie of heb jij vragen? Dan kan je mij natuurlijk appen of bellen. Dat mag naar 06-11025771.

Wat hebben we jou te bieden?

• Een detacheringscontract met vaste uren (aantal uren in overleg) voor bepaalde tijd, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
• Een persoonlijke begeleider en een opleidingscoördinator die jou ondersteunt en begeleidt in de vervolgstappen van jouw carrière;
• Salaris volgens de CAO VVT, ORT en jaarbonus;
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
• Een opleidingsbudget, waardoor je de mogelijkheid hebt om trainingen en cursussen te volgen;
• Pensioensopbouw.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent in het bezit van een HBO verpleegkundige diploma;
• Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar (parttime);
• Je bent woonachtig in Den Haag/ Leiden of omstreeks.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!