ZZP Verpleegkundige Parttime Intramuraal

Ouderenzorg
Utrecht
8000
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als Verpleegkundige ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als zelfstandige. Hier hoort een leuke, passende opdracht bij. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden in de regio Utrecht? Dan wil jij verder lezen!

Het verlenen van basiszorg, het uitdelen van medicatie, het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, het opstellen van een zorgplan en dit naleven, het bijhouden en rapporteren van veranderingen in de gezondheid en het onderhouden van contacten met de bewoners en hun familieleden is voor jou bekend terrein. Jij vindt het heerlijk om op verantwoorde wijze bezig te zijn met de bewoners en alles wat erbij komt kijken. Inlevingsvermogen, deskundigheid en warmte zijn kenmerken waar jij jezelf in herkent, omdat de bewoners leunen op jou. Bovendien leunen niet alleen de bewoners op je maar ook je collega’s. Je zult komen te werken op een afdeling met zorgverleners die verschillende achtergronden hebben.

Het fijne van werken met ons is dat wij rekening houden met jouw wensen als zorgondernemer. Komt jouw talent het best tot recht in een kleinschalige instelling of heb jij energie genoeg om in een grootschalige setting te werken? Mocht je ook een voorkeur hebben voor de doelgroepen geef dat gerust aan. Heb jij graag de regie over je rooster? Ook dat is bespreekbaar. Jij geeft ons aan voor welke diensten en voor hoeveel uur per week jij beschikbaar bent en wij zorgen ervoor dat de opdracht past op jouw wensen.

Wij begrijpen maar al te goed dat er veel op je afkomt als ondernemer in de zorg. Het is dan ook fijn om een bemiddelaar in te schakelen die jou helpt aan de beste periodieke opdrachten. Het is onze missie om jou zo goed mogelijk bij te staan in jouw carrière als ondernemer. Op persoonlijke en empathische wijze gaan wij samen met jou op zoek naar opdrachten die het best bij je passen. Het fijne hieraan is dat jij je vrijheid behoudt als ondernemer omdat je zelf bepaalt welke opdracht je uitvoert, maar toch de zekerheid hebt van een vast inkomen uit je onderneming door onze langdurige opdrachten.

Heb jij vragen over de opdracht of je ondernemerschap? Wij staan altijd voor je klaar. Heb je liever contact via de telefoon of via whatsapp? Of zou je het fijn vinden als een van ons langs komt op de werkvloer of zou je juist een lekker bakje koffie of thee van ons lusten? Wij denken in mogelijkheden en steunen jou daar waar wij kunnen.

Geïnteresseerd in een van onze opdrachten? Solliciteer en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

Wat hebben we jou te bieden?

Jij bent een vakbekwame Verpleegkundige met belangstelling voor de ouderenzorg. Voor jou is het makkelijk om de bewoner een warm huiselijk gevoel te geven door de zorg die jij verleent. Daarnaast denk jij mee als het komt op de juiste zorg voor de bewoners en help jij de rest van de zorgverleners met het bieden van de zorg. Kun jij een vinkje plaatsen achter zelfstandig, gepassioneerd en meelevend? Dan hebben wij jou nodig.

Verder beschik je over:

  • Een MBO diploma Verpleegkundige niveau 4 of 6;
  • Eigen vervoer;
  • Een flexibele agenda met genoeg ruimte voor een mooie opdracht (tijdelijk werk).

Wat verwachten we van jou?

Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Het is onze missie om door middel van jouw wensen en eisen een nieuwe opdracht die perfect bij jou past te realiseren.

Wij bieden jou het volgende:

  • Een uitgebreid kennismakingsgesprek met recruitment consultant Saskia Louwe;
  • Een tijdelijke overeenkomst op basis van de opdracht (Parttime of Fulltime);
  • Een uurtarief in overleg;
  • Een aanvullende onregelmatigheidstarief;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Sollicitatiebegeleiding van een van onze ervaren accountmanagers;
  • Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!