Verpleegkundige Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
3500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Veel zorginstellingen kampen met een tekort aan verpleegkundigen. Zij weten als geen ander dat jij als verpleegkundige onmisbaar bent in de zorg. Ben jij afgestudeerd als verpleegkundige of al jarenlang werkzaam in de zorg en weet je nog steeds niet welke afdeling en doelgroep het beste bij je past? Ben jij nog zoekende? Lees dan gauw verder!

Als Gedetacheerde voor Samen Professionals ga je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Door in verschillende keukens te kijken leer je alle afdelingen kennen. Op deze manier kom je te weten wat er het beste bij je past. Weet jij al wel wat er bij je past en bij welke afdeling jij het liefst aan de slag wil? Ook dan kom ik graag met je in gesprek. Graag achterhalen wij waar jouw wensen en behoeften liggen, zodat er een vertaling kan worden gemaakt naar een bijpassende baan voor jou. Wij vinden het van belang dat je echt op je plek zit.

Daarnaast staat zelfontwikkeling bij ons centraal. Persoonlijke ontwikkeling zien wij als een verrijking in het leven. Om deze visie te realiseren bieden wij jou een opleidingsbudget aan, waardoor je altijd de mogelijkheid hebt om verschillende cursussen en opleidingen te volgen. Dit allemaal om jezelf naar een hoger niveau te tillen! Ingezet worden in hetgeen waar je voldoening uit haalt, is bij ons zeker geen probleem, intrinsiek gemotiveerd zijn is wat telt!

Ben jij enthousiast geworden? Aarzel dan niet en druk op het knopje verzenden😊
Mocht je nog vragen of onduidelijkheden hebben, dan kan je mij natuurlijk altijd benaderen. Je kan mij bereiken op het volgende nummer: 0611025771

Wat hebben we jou te bieden?

• Een opleidingscoördinator en een persoonlijke begeleider die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling;
• Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Salaris volgens de CAO VVT en jaarbonus;
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
• Een opleidingsbudget, waardoor je verschillende trainingen en cursussen kan volgen;
• Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent.

Wat verwachten we van jou?

Je bent in het bezit van een verpleegkundige diploma;
Je bent woonachtig in Den Haag of omstreeks;
Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar (parttime/fulltime).

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!