ZZP Verzorgende IG Part-time

Ouderenzorg
Rijswijk
8000
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij er klaar voor om je ondernemersdrive te combineren met je zorghart? Ben jij op zoek naar een (tijdelijke) extramurale opdracht als parttime verzorgende IG’er die nauwsluitend past op jouw eisen? Wil jij een fijne begeleiding naar en tijdens de opdracht? Dan wil je deze vacature niet missen. Wij hebben leuke en uitdagende opdrachten voor jou beschikbaar in de regio Den Haag en omgeving.

Als verzorgende IG’er ben jij onmisbaar in de zorg. Jij zorgt voor de cliënten door ADL-taken uit te voeren, medicatie toe te dienen en diverse verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Daarnaast hou jij de gezondheid van de cliënten in de gaten, onderhoud jij op een fijne manier contact met de cliënten en hun familieleden en kun jij wat andere afwisselende taken oppakken zodat jouw werk leuk en gevarieerd blijft. Er is een zorgplan opgesteld, maar geen dag is hetzelfde!

Extramurale zorg is een vak apart en jij kiest hier bewust voor. Dit houdt echter niet in dat jij als ondernemer geen zeggenschap hebt over de soort opdracht. Het fijne van werken met ons is dat wij rekening houden met jouw wensen als zorgondernemer. Misschien ben jij beschikbaar voor elke dienst of is het voor jou van belang om te kijken hoe de diensten in jouw persoonlijk leven passen. Schroom niet om je voorkeuren aan ons door te geven, daar houden wij graag rekening mee.

Wij begrijpen maar al te goed dat er veel op je afkomt als ondernemer in de zorg. Het is dan ook fijn om een bemiddelaar in te schakelen die jou helpt aan de beste periodieke opdrachten. Het is onze missie om jou zo goed mogelijk bij te staan in jouw carrière als ondernemer. Op persoonlijke en empathische wijze gaan wij samen met jou op zoek naar opdrachten die het best bij je passen. Het fijne hieraan is dat jij je vrijheid behoudt als ondernemer omdat je zelf bepaalt welke opdracht je uitvoert, maar toch de zekerheid hebt van een vast inkomen uit je onderneming door onze langdurige opdrachten.

Heb jij vragen over de opdracht of je ondernemerschap? Wij staan altijd voor je klaar. Heb je liever contact via de telefoon of via whatsapp? Of zou je het fijn vinden als een van ons langskomt op de werkvloer of zou je juist een lekker bakje koffie of thee van ons lusten? Wij denken in mogelijkheden en steunen jou daar waar wij kunnen.

Geïnteresseerd in een van onze opdrachten? Solliciteer en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij bieden jou het volgende:

  • een uitgebreid kennismakingsgesprek met recruitment consultant Sherien Ibrahim;
  • vast werk op basis van een (tijdelijke) opdracht;
  • een uurtarief in overleg;
  • een aanvullend onregelmatigheidstarief;
  • reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • sollicitatiebegeleiding van een van onze ervaren accountmanagers;
  • persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière.

Wat verwachten we van jou?

Wie zoeken wij?

Jij bent een gemotiveerde verzorgende IG’er met een warm hart voor de ouderenzorg. Empathie, professionaliteit en integriteit zit in je DNA. Door de zorg die jij verleent in combinatie met jouw fijne communicatieve vaardigheden zal elke cliënt zich gezien en gehoord voelen. Bovendien is het jouw doel om elke dag zorg van goede kwaliteit te leveren waarbij je ook niet het zorgplan uit het oog verliest. Je kunt onder druk werken, maar jij houdt in elke situatie je hoofd koel en kan lekker zelfstandig aan de slag.

Verder beschik je over:

  • een mbo-diploma verzorgende IG niveau 3;
  • eigen vervoer;
  • een flexibele agenda met genoeg ruimte voor een mooie opdracht.

Over Samen Professionals

Wie zijn wij?

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!