Begeleider MVB en EVB

Gehandicaptenzorg
Rotterdam
2200-3000
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Voor een mooie locatie in de Rotterdamse wijk Overschie zijn wij op zoek naar jou! Ben jij een woonbegeleider en heb jij affiniteit met de gehandicaptenzorg? Dan past deze vacature bij jou!

Op de locatie wonen mensen met een verstandelijke of een ernstige meervoudige beperking. Alle cliënten hebben een eigen appartement. In de gezamenlijke ruimtes wordt er koffie gedronken en gegeten met elkaar. Op de locatie is er 24 uur per dag ondersteuning vanuit begeleiders aanwezig. De locatie bestaat uit 27 appartementen. Daarvan zijn er 15 voor cliënten met een verstandelijke beperking en 12 appartementen zijn voor mensen met een ernstige meervoudige beperking.

De appartementen zijn verdeeld over 4 verdiepingen van één gebouw. Ook zijn er 2 aanleunwoningen in de wijk die bij deze locatie horen. In totaal wonen er 29 cliënten! De doelgroep varieert van jongeren tot aan de ouder wordende cliënt.

Wat hebben we jou te bieden?

Een salaris van maximaal € 3.009,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, FWG 35 conform de CAO-GHZ) of een salaris van maximaal € 3.154,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, FWG 40 conform de CAO-GHZ)

  • De onregelmatigheidstoeslagen worden uitbetaald volgens de CAO
  • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer
  • 8,33% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband wat omgezet kan worden naar een één jarig dienstverband of zelfs een vast dienstverband bij Samen Professionals
Je zal eerst een uitgebreid intakegesprek hebben om jouw wensen en ambities te bespreken en ook is er persoonlijk begeleiding gedurende jouw procedure bij Samen Professionals. Ook bieden wij trainingen en cursussen met als focus om jou als persoonlijk begeleider nog meer kennis en handvatten mee te geven, zoals bijv. een 3 maandelijkse leerlijn gericht op de MVG (moeilijk-verstaanbaar-gedrag) doelgroep, een e-learning basis medicatie of bijv. en carrousel dag gericht op het bijscholen van eventuele verpleegtechnische handelingen.

Wat verwachten we van jou?

Het overgrote deel van de cliënten op de locatie is afhankelijk van ondersteuning tijdens de ADL momenten. Als begeleider moet jij hier dus wel voor open staan en het niet erg vinden om dit uit te voeren. Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • een afgerond zorgdiploma op minimaal niveau 3 op zak hebt. Denk hierbij aan MMZ of Specifieke Doelgroepen;
  • ervaring hebt met het werken binnen de gehandicaptenzorg;
  • bereid bent om wisselende diensten te draaien;
  • woonachtig bent in de regio van Rotterdam of Den Haag;
  • minimaal 24 uur per week beschikbaar bent.
De functie is zowel parttime als fulltime in te vullen.

Over Samen Professionals

Benieuwd of deze functie daadwerkelijk past bij jou als professional? Of heb je nog wat vragen n.a.v. het lezen van de vacature? Neem dan gewoon even contact op met Anke Eikelenboom via het telefoonnummer +316 22 07 01 10 of via de mail naar anke.eikelenboom@samenprofessionals.nl

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!