Diversiteit in de gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg
Rotterdam
2700
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een persoonlijk begeleider, begeleider, groepsbegeleider, woonbegeleider, groepsleider, verpleegkundige of verzorgende IG? Wil jij meer ervaring op doen binnen de gehandicaptenzorg en/of de zorg en welzijn? Dan past detacheren bij Samen Professional helemaal bij jou!

Detacheren bij Samen Professionals biedt jou de kans jezelf te ontwikkelen binnen de gehandicaptenzorg doormiddel van diverse en verschillende projecten binnen de verschillende zorginstellingen waar wij mee samenwerken in de regio van Rotterdam. Op deze manier krijg jij als professional de kans om te proeven van de verschillende doelgroepen, de verschillende problematieken en kan jij gaan samenwerken met verschillende cliënten (van jong tot oud)!

Ernstig meervoudig beperkten (EMB), meervoudig gehandicapten (MVG), licht verstandelijk beperkten (LVB), verstandelijk beperkten (VB), moeilijk-verstaanbaar- gedrag (MVG), lichamelijk beperkten (LB), niet-aangeboren hersenletsel (NAH), verstandelijk gehandicapt (VG), maar ook jongeren, ouderen, jongvolwassenen, kinderen en volwassenen; niets is te gek voor jou en voor elke doelgroep sta jij open. Juist die diversiteit past bij jou als professionals en juist die afwisseling is wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.

Bij Samen Professionals ben jij aan het juiste adres!

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een mooi salaris gebaseerd op jouw ervaring en afgeronde diploma conform de CAO-GHZ;
 • De onregelmatigheidstoeslagen worden uitbetaald volgens de CAO;
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
 • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband wat omgezet kan worden naar een één jarig dienstverband of zelfs een vast dienstverband bij Samen Professionals.

Jij zal een uitgebreid intakegesprek hebben om jouw wensen en ambities te bespreken en er is persoonlijk begeleiding gedurende jouw procedure bij Samen Professionals. Ook bieden wij trainingen en cursussen met als focus om jou als persoonlijk begeleider nog meer kennis en handvatten mee te geven, zoals bijv. een 3 maandelijkse leerlijn gericht op de MVG (moeilijk-verstaanbaar-gedrag) doelgroep, een e-learning basis medicatie of bijv. en carrousel dag gericht op het bijscholen van eventuele verpleegtechnische handelingen.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij bent in het bezit van een afgerond zorg diploma niveau 3, 4 of 5, zoals MMZ, Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen, SPW, Verzorgende IG, HBO MWD, HBO Social Work, etc;
 • Jij bent minimaal 24 uur per week beschikbaar (parttime)
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs en auto (geen eis);
 • Jij bent woonachtig in de omging van Rotterdam of Den Haag;
 • Jij bent bereid om de nodige ADL-zorg uit te voeren;
 • Jij bent bereid om de onregelmatige diensten te draaien, waaronder ook de slaapdiensten en om het weekend natuurlijk.

Over Samen Professionals

Benieuwd of deze functie daadwerkelijk past bij jou als professional? Of heb je nog wat vragen n.a.v. het lezen van de vacature? Neem dan gewoon even contact op met Anke Eikelenboom via het telefoonnummer +316 22 07 01 10 of via de mail naar anke.eikelenboom@samenprofessionals.nl

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!