Begeleider gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg
Rotterdam
3009
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij net afgestudeerd op het MBO? & heb jij nu een afgerond zorgdiploma op minimaal niveau 3 op zak, zoals MMZ? Dan past deze vacature misschien wel bij jou als begeleider.

Jouw doel als begeleider gehandicaptenzorg is om het welzijn van jouw cliënten te bevorderen. Jij combineert welzijn met zorg. Je kan het een beetje zien als maatschappelijk werk. Daarnaast ga jij de persoonlijk begeleider ondersteunen in het opmaken van een zorgplan en deze voer jij in overleg met jouw cliënten en diens familie zorgvuldig uit. De cliënten die jij gaat begeleiden vallen binnen verschillende doelgroepen en hebben één ieder dan ook een verschillende beperking en/of problematiek. Dit vindt jij als begeleider juist uitdagend!!

Kortom:

 • Werk jij dus aan de kwaliteit van de zorg op een ondersteunende en activerende manier;
 • Bied jij naast begeleiding ook de passende zorg voor jouw cliënten en voer jij ADL-zorg uit waar dat nodig is.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salaris van maximaal € 3.009,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, FWG 35 conform de CAO-GHZ);
 • De onregelmatigheidstoeslagen worden uitbetaald volgens de CAO
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer
 • 8,33% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband wat omgezet kan worden naar een één jarig dienstverband of zelfs een vast dienstverband bij Samen Professionals

Eerst zal jij een uitgebreid intakegesprek hebben om jouw wensen en ambities te bespreken en ook is er persoonlijk begeleiding gedurende jouw procedure bij Samen Professionals. Ook bieden wij trainingen en cursussen met als focus om jou als persoonlijk begeleider nog meer kennis en handvatten mee te geven, zoals bijv. een 3 maandelijkse leerlijn gericht op de MVG (moeilijk-verstaanbaar-gedrag) doelgroep, een e-learning basis medicatie of bijv. en carrousel dag gericht op het bijscholen van eventuele verpleegtechnische handelingen.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij hebt een afgerond niveau 3 of 4 diploma, zoals (Persoonlijk) Begeleider Specifieke Doelgroepen of MMZ;
 • Jij hebt kennis van verschillende doelgroepen, zoals bijv. LVB, EMB en MVG (moeilijk-verstaanbaar-gedrag);
 • Jij bent flexibel inzetbaar en dit betekent dat wij verwachten dat jij in principe alle diensten wilt en kan draaien (waaronder ook de slaapdiensten en om het weekend).
 • Verder ben jij (het liefst) woonachtig in de omgeving van Rotterdam en ben jij minimaal 24 uur per week beschikbaar (parttime). Deze functie kan trouwens ook fulltime ingevuld worden (36 uur).

Over Samen Professionals

Benieuwd of deze functie daadwerkelijk past bij jou als professional? Of heb je nog wat vragen n.a.v. het lezen van de vacature? Neem dan gewoon even contact op met Anke Eikelenboom via het telefoonnummer +316 22 07 01 10 of via de mail naar anke.eikelenboom@samenprofessionals.nl

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!