HBO-V Traineeship Parttime

Ouderenzorg
Rijswijk
3500
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Net afgestudeerd als HBO-verpleegkundige en heb jij ambities om snel verder te groeien? Investeren in je toekomst, maar wel financieel onafhankelijk blijven? Ik heb de oplossing voor jou!

Een functie als kwaliteitsverpleegkundige of wijkverpleegkundige willen bemachtigen, coördinerende taken uitoefenen? Trekken deze functies en taken jouw aandacht? Dan zal de traineeship die wij aanbieden goed van pas kunnen komen. Wij bieden een post-hbo traject aan van 12 maanden. In deze 12 maanden zal je worden klaargestoomd op de markt in de VVT. Het traject sluit je af met een diploma. Echt in het belang voor jou, want je investeert in je toekomst!

Op basis van een persoonlijk gesprek zullen wij je wensen en behoeften in kaart brengen. Vanuit jouw ambities en wensen, zullen wij voor jou op zoek gaan naar een organisatie waar je de post-hbo traject kan uitvoeren. Tijdens dit traject zal je je bezighouden met een kwaliteitsvraagstuk waar de organisatie mee kampt. De combinatie tussen leren en praktijkervaring opdoen staat centraal. De eerste twee maanden zal je volledig ingewerkt worden. Je zal in het begin volledig meedraaien met de afdeling. Vervolgens zal je nadat de kwaliteitsvraagstuk is vastgesteld 40 tot 50 procent op kantoor bezig zijn met het vraagstuk. Aan het eind van het traject zal je een adviesrapport presenteren aan de organisatie.

Wil je graag meer te weten komen over deze mooie kans en/of is je interesse opgewekt, aarzel dan niet om te bellen of te appen naar het volgende nummer: 0611025771. Je kan natuurlijk ook altijd op het knopje ‘solliciteren’ drukken, dan zal ik je een van deze dagen een telefoontje geven!

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een leaseauto (VW Up!) inclusief tankpas. Hier betaal je ongeveer 140 – 160 euro per maand voor;
 • Een dertiende maand, deze betalen wij uit in Februari in plaats van in December;
 • 8% vakantiegeld in mei en 25 dagen per jaar op fulltime basis;
 • Salariëring en ORT volgens de CAO VVT schaal;
 • We bieden sowieso begeleiding tijdens het traineeship;
 • We gaan als jij akkoord bent flink aan de slag met je cv bij onze opdrachtgevers. Vervolgens worden er bij voorkeur 2 á 3 kennismakingen ingepland. Hierbij gaat een collega van mij ook altijd mee voor steun/begeleiding. Nadien hakken we een knoop door waar je gaat starten.
 • Een dienstverband van 12 maanden met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van een HBO-verpleegkundige diploma;
 • Je woont in Den Haag of omstreeks;
 • Je bent affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je bent leergierig.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!