Recruitment Consultant Gemeenten

Corporate
Breda
2500-3250
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wil jij professionals in maatschappelijke markten waar mensen het verschil maken blij maken met een baan die past als een jas, krijg jij een kick van successen behalen en deze vieren met je collega’s, denk jij graag in mogelijkheden en kansen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een bevlogen Recruitment Consultant die professionals binnen gemeenten gaat begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging!

Oké.. en wat ga ik dan doen?
Als Recruitment Consultant Gemeenten ben je verantwoordelijk voor het proactief werven en selecteren van ervaren professionals. Met de focus op afdelingen burgerzaken en sociaal domein kun je denken aan functies als front- en backoffice, BRP specialist, WMO consulent, klantmanager werk en jeugdconsulent. De vele verschillende functieprofielen die jij elke dag tegenkomt maakt het werk afwisselend en zorgt ervoor dat geen dag saai is!
Naast de werving van professionals zul jij de regie hebben over het gehele recruitmentproces en dat stopt niet na de plaatsing bij die leuke opdrachtgever. Jij bent de hele samenwerking in contact met de professional om begeleiding te bieden.

Wat hebben we jou te bieden?

• Jij krijgt een goed salaris tussen de € 2.500,- tot € 3.250,-;
• Jij krijgt een bonusregeling waar jij je bankrekening goed mee kan ‘spekken’;
• Jij krijgt een fulltime baan, met een contract voor bepaalde tijd;
• Onbeperkt verlof, bij Samen Professionals kennen we een flexibele verlofregeling, want wij begrijpen dat je een leven naast werk hebt;
• Prima overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop, pensioenregeling etc;
• Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes. De herinnering blijft;
• Een fantastische werkplek bij een snelgroeiend, jong & ambitieus bedrijf.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over hbo- werk- en denkniveau;
• Jij hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als Recruitment Consultant;
• Jij ken niet wachten om meer kennis en ervaring op te doen in de sector gemeenten;
• ‘Opgeven’ komt niet voor in jouw woordenboek;
• Jij bent kritisch, gemotiveerd en brengt dit over naar jouw collega’s en kandidaten;
• Je staat te springen om de Samen Professionals-onboarding te ervaren.

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!