Logopedist Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
3800
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Hey afgestudeerde of ervarende logopedist! Heb jij affiniteit met de ouderenzorg en steek jij graag je handen uit de mouwen? Wil je alles uit je vak halen om onze bewoners te ondersteunen en te helpen, en daarmee bij te dragen aan hun welbevinden en veiligheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je gaat als logopedist een behandelplan opzetten en uitvoeren. Dit doe je door nauw samen te werken met andere disciplines. Er is veel afwisseling en uitdaging in je werkzaamheden. Het behandelen en begeleiden van ouderen staat centraal. Verder staat ook jouw ontwikkeling voor ons centraal. Persoonlijke ontwikkeling zien wij als een verrijking in het leven. Om deze visie te realiseren bieden wij jou een opleidingsbudget aan, waardoor je altijd de mogelijkheid hebt om verschillende cursussen en opleidingen te volgen. Dit allemaal om jezelf naar een hoger niveau te tillen!
Voor meerdere informatie kan je bellen naar 06-11025771. Ik leg je graag veel meer uit over deze functie. Zie je jezelf hier al werken na het lezen van de vacature? Solliciteer dan gauw!

Wat hebben we jou te bieden?

• Een persoonlijke begeleider die jou ondersteunt en bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling;
• Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Salariëring volgens de CAO VVT schaal;
• De mogelijkheid krijgen om binnen verschillende afdelingen en met verschillende doelgroepen te werken;
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
• Opleidingsbudget, trainingen en cursussen.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent leergierig;
• In het bezit van een HBO diploma logopedie;
• Je woont in Den Haag of omstreeks;
• Minimaal 24 uur per week beschikbaar (parttime of fulltime).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!