Verzorgende IG parttime Leiden

Ouderenzorg
Leiden
3300
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een verzorgende IG en woonachtig in Leiden of omstreeks? Wil je graag binnen een organisatie werken waar groei en persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Heb jij passie voor de ouderenzorg en ben jij positief ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij voegen graag een enthousiaste verzorgende IG met hart voor het vak aan ons team.

Wij kennen de zorg als geen ander! We zijn dan ook benieuwd naar jouw drijfveren, passies en ambities, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor deze functie. Weet je nog niet waar je het best tot je recht komt en kun je onze begeleiding daar goed bij gebruiken? Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als zorgprofessional door onze opleidingscoördinator. Zo halen we het maximale uit jouw carrière.

Zie jij jezelf hier al werken? Solliciteer dan gauw! Je kan mij ook altijd bellen of een berichtje sturen. Dat mag naar 06-11025771.

Wat hebben we jou te bieden?

• Een persoonlijke adviseur die jou begeleidt en ondersteunt tijdens sollicitatiegesprekken en op het werkveld;
• Een opleidingscoördinator die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional door persoonlijke begeleiding en ondersteuning;
• Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Salariëring volgens de CAO VVT schaal;
• Een opleidingsbudget waardoor je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen/cursussen.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent in het bezig van een verzorgende IG diploma;
• Je bent woonachtig in Leiden of omstreeks;
• Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar (parttime of fulltime);
• Je bent positief ingesteld.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!