Parttime BBL Opleiding MBO Verpleegkunde VIG

Ouderenzorg
Den Haag
2800
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als Verzorgende IG nog lang niet uitgeleerd? Heb jij de ambitie om Verpleegkundige te worden? En kan jij niet wachten om aan deze zorgopleiding te starten? Dan ben jij geknipt voor deze job!

Het persoonlijke contact met de cliënt is belangrijk voor jou. Je haalt energie uit het opbouwen van een vertrouwensband en de aandacht die jij mensen geeft.
Naast het uitvoeren van ADL handelingen, sta je te trappelen om meer verpleegtechnische handelingen aan jouw portfolio toe te voegen en jouw takenpakket uit te breiden met meer verantwoordelijkheden!

Tijdens dit leertraject maak je kennis met alle aspecten van het vak als Verpleegkundige. Zo ga je zelf aan de slag met het maken van zorgplannen en leer je hoe je familie en naasten kunt betrekken bij de zorg voor jouw cliënten. Jíj regelt de motivatie en wíj betalen jouw opleiding!

Ligt jouw voorkeur bij intramurale óf extramurale zorg? Er zijn genoeg mogelijkheden! Samen gaan wij op zoek naar een zorginstelling die het beste bij je past.

Durf jij de stap te zetten? Solliciteer dan nu!

Heb je vragen of onduidelijkheden, aarzel dan niet om contact op te nemen! Je kan mij bereiken op het volgende nummer: 0611025771

Wat hebben we jou te bieden?

Je ontvangt een goed salaris, een vaste baan met vaste uren en persoonlijke begeleiding gedurende jouw dienstverband. Daarnaast kom je te werken in een leerzame en dynamische omgeving.

  • Een salaris tussen de €2.007,97 en €2.762,34 (conform VVT CAO) excl. ORT;
  • Een geheel betaalde BBL opleiding Verpleegkunde inclusief boekengeld;
  • Een tijdelijk dienstverband met vast aantal uren (parttime en minimaal 20 uur per week) en zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Volledige reiskostenvergoeding.
Heeft deze baan jouw interesse gewekt? Reageer dan direct!

Wat verwachten we van jou?

Jouw ontwikkeling staat bij jou voorop! Je bent in staat om werken en leren op een effectieve manier te combineren. Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen is helemaal jouw ding! Intramusculair injecteren? Dat kan jij als de beste! Het verzorgen van wonden? Geen enkel probleem! Naast een afgetekende handelingenlijst heb jij:

  • Een diploma voor Verzorgende IG MBO Niveau 3 (vereist);
  • Affiniteit met de ouderenzorg;
  • Een positieve leerhouding;
  • De motivatie om voorafgaand aan de opleiding een half jaar in de regio Den Haag aan de slag te gaan als Verzorgende IG.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid en woningcorporaties. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!