ZZP Zorgregisseur Parttime Intramuraal

Ouderenzorg
Rotterdam
7000
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als Verpleegkundige klaar voor een nieuwe uitdaging? Heb jij ervaring met het coördineren van een team? En ben je bereid om in de regio Rotterdam aan de slag te gaan? Lees dan gauw verder!

Je komt te werken op een (zware) PG afdeling waar jij als Zorgregisseur de verantwoording draagt over het coördineren van een team van zorgverleners met verschillende zorgachtergronden. Naast het uitvoeren van leidinggevende taken, draag je ook zorg voor het opstellen en naleven van zorgplannen, het bijhouden en rapporteren van veranderingen in de gezondheid en het onderhouden van contacten met de bewoners en hun familieleden. Alleen bij hoge nood – zoals ziekteverzuim – spring jij bij om bewoners aan het bed te verzorgen. In deze rol draai je dagdiensten doordeweeks en eens in de vier á vijf weken een dagdienst in het weekend. De opdracht duurt tot het einde van het jaar, met optie tot verlenging.

Heb jij vragen over de opdracht of je ondernemerschap? Wij staan altijd voor je klaar. Heb je liever contact via de telefoon of via whatsapp? Of drinken wij binnenkort een kopje koffie op kantoor? Wij denken in mogelijkheden en steunen jou daar waar wij kunnen.
Geïnteresseerd in deze opdracht? Solliciteer en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Het is onze missie om door middel van jouw wensen en eisen een nieuwe baan die perfect bij jou past te realiseren.

Wij bieden jou het volgende:

  • Een uitgebreid kennismakingsgesprek met recruitment consultant Deniece Reid
  • Vast werk op basis van een opdracht
  • Een uurtarief in overleg
  • Een aanvullende onregelmatigheidstarief
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
  • Sollicitatiebegeleiding van één van onze ervaren account adviseurs
  • Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een vakbekwame Verpleegkundige en hebt affiniteit met de ouderenzorg. Je staat sterk in je schoenen en hebt ervaring met het coachen van een team. Je hebt een warme persoonlijkheid en bent een kartrekker in jouw team. Kun jij een vinkje plaatsen achter zelfstandig, gepassioneerd en meelevend? Dan zijn wij naar jou op zoek.

Verder beschik je over:

  • Een MBO diploma Verpleegkundige niveau 4
  • Eigen vervoer
  • Een flexibele agenda met genoeg ruimte voor een mooie opdracht

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!