Helpende Parttime

Ouderenzorg
Leiden
2700
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar leuk en flexibel werk? Werk dat ertoe doet en waar je ouderen optimaal kan ondersteunen door hen te helpen met algemene dagelijkse levensverrichtingen? Werk jij vanuit je hart en steek je graag je handen uit de mouwen, lees dan gauw verder!

Als helpende ben je hard nodig. Altijd en overal! Je helpt cliënten om zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Je draagt zorg voor een huiselijke sfeer en het welzijn van de cliënten. Dat is niet het enigste waar het om draait. Het gaat ook om een vriendelijk woord, een geintje en het geven van aandacht. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat we een glimlach bezorgen op het gezicht van cliënten, maar dat jij met een glimlach op werk verschijnt en vertrekt. Vandaar dat er wordt ingespeeld op jouw wensen en behoeften. Hoe kunnen wij bijdragen aan je werkgeluk? Wat is daar allemaal voor nodig? Dat zetten wij in kaart en daarna gaan we meteen voor je aan de slag.

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken wij op persoonlijke en empathische wijze naar wat het beste bij jou past!

Zie jij jezelf hier al werken? Solliciteer dan gauw! Je kan mij ook altijd bellen of een berichtje sturen. Dat mag naar 06-11025771.

Wat hebben we jou te bieden?

• Een persoonlijk en uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities in kaart te brengen;
• Persoonlijke begeleiding en ondersteuning;
• Salaris volgens de CAO VVT en jaarbonus;
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding:
• Een opleidingsbudget waardoor je de mogelijkheid hebt om verschillende trainingen en cursussen te volgen.
• Pensioensopbouw;
• Een tijdelijk contract wat omgezet kan worden naar een contract
voor onbepaalde tijd.

Wat verwachten we van jou?

• In het bezit bent van een diploma helpende of helpende plus;
• In de buurt woont van Leiden;
• Minimaal 24 uur beschikbaar bent (parttime of fulltime);
• Passie hebt voor de zorg.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!