ZZP Helpende Plus Parttime

Ouderenzorg
Utrecht
4480
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een opdracht dat goed aansluit op jouw leven? Heb jij de opleiding Helpende Zorg & Welzijn afgerond met een aanvullende medicatiecertificaat en verleen jij zorg als zzp’er? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij hebben leuke en uitdagende opdrachten voor jou beschikbaar in regio Utrecht en omgeving. Wil je meer weten? Lees gauw verder.

Als Helpende Plus ben jij een belangrijk onderdeel van het zorgteam. Jouw collega’s en de bewoners rekenen op jouw hulpverlening, aangezien je een betekenisvolle rol vervult in het dagelijks leven van de bewoners. Je helpt namelijk met de basiszorg die de bewoners ontvangen. Je kunt denken aan het uitvoeren van ADL-taken zoals wassen, aan- en uitkleden en het werken met tilliften en steunkousen. Daarnaast is het van belang dat je kennis hebt van de medicatie en het toedienen hiervan zodat je ook deze taken kan oppakken voor afwisseling in je werk.

Je zult werken in een intramurale setting met diverse doelgroepen. Heb jij een voorkeur voor een bepaalde doelgroep? Schroom niet om dit kenbaar te maken aan ons, want wij denken graag met je mee. Wij werken met dag-, avond-, weekend- en nachtdiensten, dus de flexibiliteit is bij ons ruim aanwezig. Hierdoor kunnen we makkelijker rekening houden met jouw rooster en de bezetting van de opdrachtgever.

Wij begrijpen maar al te goed dat er veel op je afkomt als ondernemer in de zorg. Het is dan ook fijn om een bemiddelaar in te schakelen die jou helpt aan de beste periodieke opdrachten. Het is ons doel om jou zo goed mogelijk bij te staan in jouw carrière als ondernemer. Op persoonlijke en empathische wijze gaan wij samen met jou op zoek naar opdrachten die het best bij je passen. Het fijne hieraan is dat jij je vrijheid behoudt als ondernemer omdat je zelf bepaalt welke opdracht je uitvoert, maar toch de zekerheid hebt van een vast inkomen uit je onderneming door onze langdurige opdrachten.

Heb jij vragen over de opdracht of je ondernemerschap? Wij staan altijd voor je klaar. Heb je liever contact via de telefoon of via whatsapp? Of zou je het fijn vinden als een van ons langs komt op de werkvloer of zou je juist een lekker bakje koffie of thee van ons lusten? Wij denken in mogelijkheden en steunen jou daar waar wij kunnen.

Geïnteresseerd in één van onze opdrachten? Solliciteer en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Het is onze missie om door middel van jouw wensen en eisen een nieuwe opdracht die perfect bij jou past te realiseren.

Wij bieden jou het volgende:

 • Een uitgebreid kennismakingsgesprek met recruitment consultant Saskia Louwe;
 • Een tijdelijke overeenkomst op basis van de opdracht (voor bepaalde tijd);
 • Een uurtarief in overleg;
 • Een aanvullende onregelmatigheidstarief;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • Sollicitatiebegeleiding van een van onze ervaren accountmanagers;
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière.

Wat verwachten we van jou?

De Helpende Plus waar wij op zoek naar zijn heeft passie voor de (ouderen)zorg en heeft een groot inlevingsvermogen zodat de bewoners zich thuis voelen door jouw aanwezigheid en zorgverlening. Daarnaast zijn het hebben van een proactieve houding en fijne communicatieve vaardigheden ook competenties die mooi meegenomen zijn zodat jij kwalitatieve zorg kan verlenen en een luisterend oor kan bieden wanneer de bewoner deze hard nodig heeft. Uiteraard ben jij ook ondernemend en zelfstandig. Kortom: jij bent de Helpende Plus waar de opdrachtgever zo hard op zoek naar is.

Verder beschik je over:

 • MBO diploma helpende niveau 2;
 • Aanvullende medicatiecertificaat;
 • Eigen vervoer (auto/fiets/scooter);
 • Een flexibele agenda (Parttime of Fulltime) met genoeg ruimte voor een mooie opdracht.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!