Verzorgende IG Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
3100
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wil jij in een organisatie werken waar zelfontwikkeling en scholing wordt gestimuleerd en er ruimte is voor eigen inbreng? Ben jij als verzorgende IG’er op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons, Samen Professionals, op het juiste adres!

Wij zijn op zoek naar een gedreven verzorgende IG’er die passie heeft voor de ouderenzorg. Bewoners de zorg en aandacht bieden en ouderen het gevoel van thuiskomen bezorgen, dat is pas echt van waarde! Wat wij van belang vinden is dat jij plezier uit je werk haalt, dat je goed op je plek zit. Vandaar dat er bij ons de focus wordt gelegd op jouw wensen en behoeftes. Deze worden in kaart gebracht, zodat wij daarop kunnen inspelen. Welke afdelingen en welke doelgroepen spreken je aan? Welke normen en waarden hanteer jij? Uit welke taken haal je wel of geen voldoening? Op basis van je antwoorden op dit soort vragen gaan wij voor jou aan de slag!

Wil je nog meer weten en/of heb je vragen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Je kan mij bellen of appen op het volgende nummer: 0611025771

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals is hét detacheringsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in de zorg. Wij werken samen in een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor jij altijd een ruime keuze in passende en interessante functies krijgt. Wij kennen de zorg als geen ander!

Wat wij nog meer bieden?

• Een uitgebreid gesprek met een Recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best passende
banen in de zorg;
• Een persoonlijke adviseur/opleidingscoördinator die jou begeleidt en ondersteunt;
• Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Salariëring volgens de CAO VVT schaal;
• Een opleidingsbudget ontvangen, waardoor je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen;
• De mogelijkheid krijgen om binnen verschillende afdelingen en met verschillende doelgroepen te werken.

Wat verwachten we van jou?

Wat wij van jou vragen?

• Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
• Je bent in het bezit van een Verzorgende IG diploma;
• Je woont in Gemeente Den Haag of omstreeks;
• Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar (zowel parttime als fulltime).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!