Fysiotherapeut

Ouderenzorg
Den Helder
4000
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Werk jij graag als fysiotherapeut in de ouderenzorg en wil jij in de regio Den Helder werken? Dan hebben wij een vacature voor jou voor 24 tot 32 uur in de week.

Als fysiotherapeut lever je een bijdrage aan het genezen, verminderen, voorkomen of compenseren van stoornissen, beperkingen en handicaps in het houdings- en bewegingsapparaat en de daarmee samenhangende psychische en sociale problemen. In deze functie werk je intramuraal.

Lijkt deze vacature jou interessant? Reageer dan op de vacature en ik zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij kennen de zorg als geen ander! We zijn dan ook benieuwd naar jouw drijfveren, passies en ambities, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor deze functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als zorgprofessional door onze opleidingscoördinator. Zo halen we het maximale uit jouw carrière. Daarnaast kan je rekenen op:

 • Een tijdelijk dienstverband met de optie tot verlenging;
 • Salarisschaal 55, maximaal € 4.161,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), afhankelijk van relevante werkervaring;
 • ORT’s en reiskostenvergoeding;
 • Per direct pensioen opbouw zodat je op jouw oude dag er goed bij zit;
 • Vakantiegeld;
 • Een zorgbonus.

Ben jij ZZP’er? Dan kom je ook in aanmerking voor deze vacature.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding fysiotherapie;
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je bent BIG-geregistreerd;
 • Je bent zelfstandig en hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid om naast de dagdiensten door de weeks ook in het weekend te werken.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!