GZ Psycholoog Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
4400
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een gedreven GZ-Psycholoog die graag wil bijdragen aan het psychosociale welbevinden van ouderen? Heb jij een sterke wil om de eigen regie van cliënten te versterken? Passen de eigenschappen: krachtig, empathisch en oprechte interesse bij jou en wil jij in een organisatie werken waar er veel ruimte is voor eigen inbreng? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vinden het belangrijk om onze cliënten de zorg te bieden die bij hen past. Als gespecialiseerd psycholoog ben jij verantwoordelijk voor diagnostisch onderzoek en behandeling van bewoners in een verpleeg- of verzorgingshuis. Je begeleidt en ondersteunt de cliënten als zij psychische klachten ondervinden. Daarnaast ben jij ook bezig met het observeren van het gedrag van bewoners. Op basis van deze observatie voer jij persoonlijke gesprekken uit en kan er een analyse worden gemaakt van de factoren die bijdragen aan de kwaliteit van het leven.

We maken graag kennis met je!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Je kan mij bereiken op het volgende nummer: 0611025771 of je kan een mail sturen naar mimi.patros@samenprofessionals.nl

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een persoonlijke begeleider die jou ondersteunt en begeleidt in de vervolgstappen van jouw carrière;
  • Een opleidingscoördinator die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling door persoonlijke begeleiding en ondersteuning;
  • Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Salariëring volgens de CAO 65 VVT schaal;
  • Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
  • De mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen, cursussen en trainingen.

Wat verwachten we van jou?

Wat verwachten wij van jou:

  • Je bent in het bezit van een Master Psychologie + specialistische vervolgopleiding tot GZ Psycholoog (2 jaar);
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
  • Je woont in Den Haag of omstreeks;
  • Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar (parttime of fulltime).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!