Verpleegkundige MBO4 Parttime

Ouderenzorg
Ede
3575
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime uitdaging in de ouderenzorg? Woon je in regio Ede, Wageningen of Arnhem? Lijkt het jou leuk om verschillende opdrachten bij verschillende zorginstellingen te doen van een paar maanden, met financiële zekerheid? Dan is detacheren iets voor jou! Via ons krijg je de kans om in verschillende keukens een kijkje te nemen tegen een vast maandsalaris én aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Dus één vaste werkgever, maar werkzaam bij meerdere werklocaties. Hoe leuk is dat?!

Je gaat als verpleegkundige aan de slag voor 16-32 uur, het aantal uur is bespreekbaar. Je gaat werken bij verschillende zorginstellingen en afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan: PG, somatiek of wijkzorg. Samen kijken we wat het beste bij jou past! Als verpleegkundige verleen en coördineer je de nodige zorg en begeleiding aan cliënten. Dat doe je door het verrichten van verpleegkundige en verpleegtechnische handelingen. Naast lichamelijk onderzoek, is ook het geven van voorlichting en instructies in je functieomschrijving opgenomen.

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

•Een detacheringscontract met vaste uren (aantal uren in overleg) voor bepaalde tijd, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
•Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
•Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
•Salaris en ORT volgens de CAO VVT
•Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
•Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:
•In het bezit bent van een MBO4 diploma verpleegkundige
•Sterk in je schoenen staat
•In het bezit bent van een BIG registratie en VOG (of bereid deze aan te vragen)
•In de buurt woont van Ede, Wageningen of Arnhem
•Minimaal 16 uur beschikbaar bent

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!