Traineeship HBO verpleegkundige, parttime

Ouderenzorg
Eindhoven
3632
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij (bijna) afgestudeerd als HBO Verpleegkundige en wil jij jezelf verder ontwikkelen, afwisselend werk doen en geld verdienen? Wellicht is het traineeship dan iets voor jou:
• Kickstart van jouw carrière met een vaste uren (parttime, aantal uren zijn bespreekbaar)
• Verschillende opdrachten die gemiddeld 3 tot 6 maanden duren
• Opdrachten in jou regio, afhankelijk van jouw woonplaats

Het traineeship duurt één jaar en is opgezet in samenwerking met Breederode hogeschool. Je hebt gemiddeld één lesdag per drie weken. Gedurende de duur van de traineeship ben je werkzaam bij een zorginstelling. Bij het traineeship staan de volgende onderwerpen centraal: persoonlijke ontwikkeling, kwaliteit van de zorg en de ontwikkeling van de zorg. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij zoveel mogelijk leert en klaargestoomd wordt voor een functie als kwaliteits- of coördinerend-verpleegkundige.

Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 0616314833 of mijn collega Jeffrey 0611852890, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past! Bij Samen Professionals bieden wij jou een detacheringscontract met vaste uren. Zo ben je verzekerd van salaris aan het eind van de maand, én krijg je de kans om bij verschillende zorgorganisaties binnen te kijken. Op deze manier kan je ontdekken welke organisatie(s) en afdeling(en) nou écht goed bij jou passen!

• Vaste uren (aantal uren in overleg)
• Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
• Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
• Salaris tussen volgens de CAO VVT, ORT en jaarbonus
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
• Opleidingsbudget, trainingen en cursussen
• Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:
• (Bijna) in het bezit bent van een HBO diploma verpleegkundige
• (Bijna) in het bezit bent van een BIG registratie en VOG (of bereid deze aan te vragen)
• Maximaal 3 jaar werkervaring als HBO verpleegkundige hebt
• In de buurt woont van regio Eindhoven of Den Bosch
• Minimaal 24 uur per week beschikbaar bent

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!